Příspěvky uživatele - salora

Elektrická řetězová pila - jakou doporučíte, 19.9.2017
Zdarec pánové, dlouho jsem tu nebyl ale okolnosti mě nějak donutili se tady obrátit o radu respektive info kolem mechanické části /dílu/ sloužící k aretaci tzv. samoupínán řetězu u elektrických pil které dlouho nevydrží s ohledem na to že je díl... celý příspěvek >
Vodárna - nerez?, 20.3.2016
Zdravím opět všechny příznivce domácích vodáren, koupil jsem si právě jednu další /byt použitou/ale nerez domácí vodárnu/na které dělám generálku abych měl nějakou okamžitou rezervu v případě potřreby pokud by mi kleklo to stávající aby byla stále... celý příspěvek >
Palivo E 85, 20.5.2014
Tak jsem pánové byl včera letmo v jednom servisu na zahradní techniku u nás koupit do zásoby olej do benzínu pro motorovou pilu a křovinořez protože jsem již namíchaný z lonska právě nedávno dobral. S údivem jsem se od technika dozvěděl dosud pro... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 7.3.2011 Obsahuje fotku
Poslední příspěvek asi nejlepší z mého pohledu, zůstalo mi po poražení cca 5 smrkových stromů pařezy ve svahu před chalupou, už jsem o možností využití /nebo spíše zakrytí/pařezů uvažoval rovněž už dříve s tím že bych na povrch položil velké... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika