|
Borovice - problém, 30.9.2009 Doporučujete tedy řešit teď na podzim nějakým postřikem nebo dodáním hořčíku a vápníku do půdy (v jaké formě??) nebo to nechat do jara a pak se rozhodnout podle aktuálního stavu? Děkuji |  | Borovice - problém, 30.9.2009  Dobrý den, poradí někdo dle přiložených fotografií, kde je problém? (hnědne a odpadává jehličí) Děkuji |  |
|  | Tráva zasetá 3 měsíce - kde je chyba?, 17.9.2009 Dobrý nápad , to zkusím... |  | Tráva zasetá 3 měsíce - kde je chyba?, 17.9.2009 Sekám na večer, při slunci jsem letos sekal snad jen 2x někdy v srpnu. Zvláštní je, že postižená místa s hnědými konečky prakticky nerostou, tráva má stále stejnou výšku, jen se mi zdá, že to hnědne směrem dolů ke kořenům, tzn. dnes jsou místa s... celý příspěvek > |  | Tráva zasetá 3 měsíce - kde je chyba?, 16.9.2009 No... nezalévám každý den (obkoukal jsem od souseda, který má trávu krásnou), ale min. 2x týdne používám zavlažovač od GARDENY Aquazoom, mám nastaveno na 4 místech po zahradě vždy 30min. Nevím, zda je toto dostačující... Ze začátku jsem zaléval každý... celý příspěvek > |  | Tráva zasetá 3 měsíce - kde je chyba?, 16.9.2009  Dobrý den, prosím všechny o radu, máme zasetý trávník od 19.6.2009, dělala to profesionální firma vč. celé zahrady (srovnání terénu, rozvoz ornice po pozemku, rostliny, stromečky, atd). Podklad pro trávník byl hodně na jílu, tak se to promíchalo s... celý příspěvek > |  |
 |
|