Příspěvky uživatele - QAC

Vzrůst/výška slivoní, 23.2.2010
Mno... to jste se zamyslel spravne a mate v podstate pravdu :) mame v planu se pokusit to vytáhnout bagrem... nejak, pokud to vubec pujde. Na zahrade nam zustal po predchozich majitelich jeden oresakovy parez, ktery neustale obrusta, takze i z... celý příspěvek >
!!! oskeruše - super!!! Vůbec jsem netušila, že něco takovýho existuje, už to zkoumám na netu a vypadá to dobře. Díky za tip! :)
no jo no, ořešák to nebude, no :))), ale ty 4 metříčky by mi stačily :) hrušku právě už máme... takže asi třešeň. Akorát ještě pořád pořádně nechápu - když bych se teda rozhodla pro třešeň, tak zase jen a pouze závisí na podnoži?
Takze staci fakt jen vybrat tu spravnou podnoz a odrudu si muzu vybrat dle chuti? No tak to by bylo super... :) ... a da se cca odhadnout ta vyska?
Dobrý den, pokáceli jsme ořešák a chtěla bych místo něj něco... možná slivoň, přemýšlela jsem ale třeba o jedlém kaštanu, zatím nevím a nejsem rozhodnutá, spíš jsem bezradná... chtěla bych mít nějaký "jedlý" strom, ale každopádně aby byl vyššího... celý příspěvek >
Vyhnívání stromu, 23.2.2010
Dobrý den, jen pro informaci - včera jsme bohužel ořešák pokáceli. Zkoušela jsem vyhnilé dřevo vyšťourat, zakrývat díry, ale bezúspěšně, rozhodla jsem proto, že ho pokácíme. I když jsem nejprve měla trochu výčitky, jestli jsem se neunáhlila, tak... celý příspěvek >
Vyhnívání stromu, 16.7.2009 Obsahuje fotku
Dobry den, tak jsem to vsechno nafotila. Pokousela jsem se to shnile drevo vystourat, ale myslim, ze ne moc uspesne. V podstate ani nevim, cim uz bych to mela vystourat, protoze je to fakt hluboko. Navic jsem zjistila, ze to neni jen jedno misto,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika