Příspěvky uživatele - The_DoctoR

Papriky ze semínka, co s nimi?, 6.6.2011 Obsahuje fotku
Tak přesazeno viz foto. 15 květináčů o průměru 20cm, pak 90cm truhlík 2x, 60cm truhlík 1x a malý truhlík 40cm. Spotřebováno cca. 150l substrátu. Co si o tom myslíte? Nevadí, že některé listíky se dotékají hlíny? Děkuji za názory.
Papriky ze semínka, co s nimi?, 5.6.2011
10 litrů na jednu sazeničku? To je snad vtip ne? :) To se mi 40 sazeniček na balkon nemůže po 10 litrech vejít heh :)
Papriky ze semínka, co s nimi?, 2.6.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den. Jsem začínající pěstitel. Mám vypěstované papriky ze semínka, když měly dva lístky, tak jsem je přesadil do kelímků od jogurtu, kde jsou doteď (viz foto). Chci se zeptat, kdy bych měl papriky přesadit? A jestli zvlášť každou do jednoho... celý příspěvek >
Do čeho přesadit semenáčky paprik, 11.4.2011
Do jakého substrátu prosím přesadit semenáčky papriček? Každé mají asi tři lístky, nechal jsem je klíčit v kokosovém vlákně. Do čeho je teď přesadit? Stačí substrát na zeleninu? Můžu už je dát ven, nebo ještě za okno až budou větší? Děkuji
Jaké odrůdy paprik na balkon?, 27.2.2011
Děkuji. Já ale nepoznám, který sáček se semínkama je ten pravý. Nebo myslíte koupit papriku v obchodě a z ní si vybrat semínka? Prosil bych nějaké odrůdy vhodné na balkon za okno, rád mám červené a sladké papriky, nebráním se těm žlutozeleným...
Jaké odrůdy paprik na balkon?, 26.2.2011
Ahoj. Rád bych si vysel vlastní papriky ze semen. Ovšem nevím jaké odrůdy. Mám rád sladké velké papriky, žádné pálivky. Nevím, jestli si mám koupit sladké papriky v krámě a zkusit si je vypěstovat ze semínek nebo si koupit rovnou někde nějaké... celý příspěvek >
Jaká nemoc mé broskvoně?, 27.8.2009
Hm, to znamená kupovat další chemikálie. Nelze to nějak bez nich? Kristalon plod a květ je k ničemu v tomto případě?
Jaká nemoc mé broskvoně?, 26.8.2009
Ano, je to malý semenáč, asi 4 měsíce starý. Jakým hnojivem? Mám doma kristalon plod a květ, mohu tímto? Co, že to je tedy za nemoc?
Jaká nemoc mé broskvoně?, 26.8.2009 Obsahuje fotku
Poradíte mi někdo podle fotek, co se to děje s mojí malou broskoní? Listy jsou takové do žluta a jsou celkem sušší na omak, navíc na některých místech lehce okousané, nevím od čeho, jsem laik... Poradíte někdo co s tím? Není to třeba úpal od... celý příspěvek >
Konopí, 26.8.2009
Ja se chci zeptat, jak konopi vypestovat? Dostal jsem tri seminka a nevim, co s nimi, zasadim je, necham naklicit, ale co pak s nimi? Staci je dat do truhliku a zalevat? Do jakeho substratu? Je konopi jednolete nebo se da pestovat vice let? Diky moc... celý příspěvek >
Přesadit citron?, 24.8.2009 Obsahuje fotku
Před třemi dny mi vyklíčily tři pecky citrusu a teď nevím, co s nimi, do čeho je přesadit a do jak velkého/vysokého květináče. Vyklíčily mi v malém květináčku, kde mám asi cca. 2,5cm hlíny a tak se bojim, že co nevidět jim polezou kořeny ven, tak... celý příspěvek >
O jakou rostlinu se jedná?, 17.8.2009 Obsahuje fotku
Mám na balkoně zasazenou broskev, daří se jí dobře a z ničeho nic vedle začalo něco růst, říkal jsem si, že to bude asi plevel, ale nechal jsem ho, nebyl jsem si jistý, zdál se mi moc zelenej, dneska jsem ho vytáhl a nestačil jsem se divit, dlouhý... celý příspěvek >
Rychlá pomoc mých paprik?, 13.8.2009 Obsahuje fotku
Zdravím. Pomůžete mi, co s mými paprikami? Jsou to svilušky? Listy žloutnou a žloutnou, nic nechemického nepomáhá a už papriky ani nenasadují na květ :(Poraďte, co to je a co na to. Díky moc.
Něco s paprikama?, 8.8.2009 Obsahuje fotku
Zdravím. Celou dobu se mým paprikám daří dobře, vyléčil jsem je i od mšic, kterých tam bylo opravdu hodně. Ale teď mi začínají okraje listů hnědnout a listy trošku žlutnou. Je to nějaká choroba nebo normální jev? Příkládám fotky. Díky všem za rady.
Jaké odrůdy citrusů?, 7.8.2009
Ty mé odrůdy, které mám zasazené jsou dost špatné pro bytové pěstování? Děkuji všem.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika