Příspěvky uživatele - vrana1

Pavučinky uvnitř plodu vlašského ořechu?, 20.12.2009
ořechy se nmusi sušut rychle na průvanu, musí se sušit čerstvě napadané a ne už tn tydny ležící.Objeví-li se po usušení přece jen uvnitř vlásky, každý takový vyhazujeme bez milosti, ani ptákům se to nenodí.
Mandloň, 15.12.2009
hm, je to dost veliký strom. Ve Valticích ve výzkumáku měli odrůdy.Když jsem byl malý, tak se v obchodě prodávaly dvojí mandle.Sladké a hořké. říkalo se, že těch hořkých se smí sníst jen jedna denně, dávaly se spíše jako příchuť. Jsou ale i lidé,... celý příspěvek >
Placate broskve?, 8.12.2009
Nevím, odkud ty placaté broskve a placaté nektarinky v obchodě se zeleninou ve Frýdlantě nad Ostravicí v obchodě na tržnici berou.Oboje mi ale chutnaly moc.Možná to berou z Polska.stromek jsem koupil v N.O.S. a jsem zvědav. Mám dva stromky broskví,... celý příspěvek >
Jahody popínavé, 7.12.2009
gratuluji k trpělivosti je vyvazovat a k dobrému výsledku! Já všude vidím reklamy na ně, ale když se podívám na takový obrázek zblízka, je jasné, že ty plody jsou na něm počítačově namnožené a ve vzduchu uchycené.Sprostá reklama.I teda když dokážou... celý příspěvek >
Arguta, kolomikta, aktinidie, 3.12.2009
je to silné, moc chutné a moc zdravé papáníčko, každý kdo to dopěstoval je s tím nadšen a nedal by to pryč ani za nic.jsou však takoví, kteří s rostlinami málo cítí a v období největšího sucha tam ani konev nenalijou a pak se diví, že rostlina... celý příspěvek >
Rakytník řešetlákový, 3.12.2009
jo, uz víme, rusové je mají v tabulkácxh vlastností.  a taky tady je něco o tom      http://www.niilisavenko.ru/9537584391 většinou jsou plody jejich odrůd nad centimetr, některé i sladké a jiné beztrnné, některé... celý příspěvek >
Kiwi, 27.11.2009
lalokonosec se přiveze obvykle s rostlinou v květináči, touto dobou po tom co dovezete něco v květináči je dobré květináč vysypat, otřást hlínu z kořenů a pokud tam jsou, tak vybrat a zničit bílé ponravičky, ted jsou asi 9mm velké.žerou kořeny ode... celý příspěvek >
Kdoule, 27.11.2009
nejjednodušší jak získat kdouli je si ji naroubovat, může to být i na hloh, jabloň a jiné, asi by rostla i na hrušce a na jeřabině. Nikdo mi neporadil tady o těch hnědých tečkách uvnitř plodů, jak se jim vyhnout. V jaké zralosti se... celý příspěvek >
Arguta, kolomikta, aktinidie, 10.11.2009
tak by to melo vyj ít, j en trpe livost
Popínavá rastlina na juhovýchodný múr, sucho, 9.11.2009
jednoznačně aktinidie arguta ale zasadit za zet do stinného místa, ona nahoru vyroste a obroste vše a pokud bude samec i sanice, bude i pěkná ůroda v řádu kýblů ovoce.v období velkého suchs se může raději zalít. Odborník Nokal1@sentrum.cz
Rakytník řešetlákový, 8.11.2009
a neví se něco o rakytníku odrůda sluníčko a krasavice?
Arguta, kolomikta, aktinidie, 8.11.2009