Příspěvky uživatele - ZuzanaH

Nemocný ibišek - pomooc, 17.9.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, mám venkovní ibišek, a něco mi jej papká. Netušíte co dělá dírky do listů, a proč ten druhý list je světle zelený a proč jsou na listě černé tečky? Prosím poraďte!!! 
Rostlina v trávníku - co to je?, 11.9.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, nevíte, co je toto za rostlinu?? 
Co to je?, 11.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, koupila jsem si macešky a něco bílého je na listech - nehýbe se to, vypadá to, jako kdyby se něco vyslíklo a to bílé byl obal... Macešky jsou tím doslova obsypané... Nevíte, co by to mohlo být??? díky za... celý příspěvek >
Hledám fíkus, 12.1.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer, stala se mi taková nepříjemná věc. Kamarádka vyhazovala fíkus, a protože se mi líbil, tak jsem poprosila o odšmiknutí kousku, zasadila a - fíkus zdechl. Co je ještě navíc blbé, nevím jak se jmenoval. Pokusím se tu nějak popsat... celý příspěvek >
Zapomenutá hruška, 3.5.2009
Ještě najít, tu ochutnávku, jestli to bude v Brně, ale nevím kam a kde to najít. Chjo.
Zapomenutá hruška, 3.5.2009 Obsahuje fotku
Mockrát všem děkuji za podporu a pomoc. Já jsem ještě vyčenichala na starých stránkách Soulnku. Ta je jí taky podobná. Ta konference to nebude, ta hruška nebyla v řezu červená nebo růžová. Já jsem našla ještě tuto a je jí taky podobná. Ale kouknu se... celý příspěvek >
Zapomenutá hruška, 1.5.2009
- ta hruška měla takovéto zbarvení, jako je na obrázku. - ale u stopky byla více úzká a pak se rozšiřovala. Tvar stopky si nepamatuju. No snažila jsem se to doplnit, ale asi je to napendrek, co?? Nic to neřekne, že?? Ach jo. Už dlouho koukám do... celý příspěvek >
Zapomenutá hruška, 1.5.2009 Obsahuje fotku
A kde mám vzít nějáký katalog starý? A jak přijít na tu výstavu s tou ochutnávkou?? Kde to kdyžtak najít??  Ještě mám nějáké doplňující informace: - dozrávala koncem září až v půli října (byla podzimní) - byla nízkého vzrůstu spodní větve... celý příspěvek >
Zapomenutá hruška, 30.4.2009
Dobrý den, mám takový choulostivý problém. Měli jsme zahradu, a na ní hrozně dobrou hrušku. Zahradu jsme prodali, a strom tam zůstal. Jenže a to je ten problém - nevěděli jsme, odrůdu, co to bylo za hrušku. Jediné co vím, je, že to byla stará... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika