Příspěvky uživatele - Ribanna

Fazole a mráz, 23.9.2022 Obsahuje fotku
První rok jsem zkoušela pnoucí barevné fazole-vyrostly vysoko, ale jen pár lusků dozrálo, ostatní jsou takovéhle.Nevím tedˇ,jestli je musím sklidit, nebo můžu počkat do mrazíků... potřebovala bych poradit.
Co s kořeny šeříku?, 16.4.2022
Soused má těsně u mého plotu mohutný keř šeříku.Větve plotem prorůstají, ale nejhorší jsou kořeny.Stále mi vyrážejí další větvičky ze země, takže asi dva metry od plotu mi nic neroste-jen plevel.Soused to nijak nechce řešit, jemu to nevadí, ale já... celý příspěvek >
Opěrná zahradní síť z kompozitu, 18.4.2021
našla jsem tohle s cenou cca 250kč-zdá se mi to přijatelné.
Opěrná zahradní síť z kompozitu, 8.4.2021
Na okurky jsem používala síť na dřevěné konstrukci, ta už se mi rozpadla, tak hledám náhradu - něco co koupím a postavím. Narazila jsem na ORLIMEX - opěrná zahradní zeď z kompozitu. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Jak zazimovat begonie rex, 21.9.2020 Obsahuje fotku
Begonie rex mi přes léto za oknem vyrostly hodně do výšky, mají silné stvoly-co s nimi na zimu?Dám je do sklepa, ale jak je zkrátit?ulomit-to je mi líto, jinak nevím..
Jak použít guano?, 26.4.2020
Mám asi kbelík ptačího trusu, chci ho použít jako hnojivo na zeleninovou zahradu, ale nevím jak.Jestli ho rozhodit, namočit, nebo jinak.Má s tím někdo zkušenosti?
Špenát neroste, 3.8.2019
Vzešel, vyrostl tak jak je na obrázku a je stále stejný-dva centimetry.Neroste už týden.
Špenát neroste, 3.8.2019 Obsahuje fotku
Po sklizni česneku jsem nasela špenát, je to už 14 dní.Bylo teplo, déštˇ,všechno z zahradě roste, ale špenát má max.2cm.Dá se s tím něco dělat?
Zmrazování fenyklu, 6.10.2018 Obsahuje fotku
Nemáte někdo zkušenost se zmrazováním fenyklu?Letos jsem ho nasela, natˇ je vysoká, je jí dost, ale bulvy nic moc..tak uvažuju že jimrazím jako kopr
Nemocná divizna, 26.5.2018
podle popisu by tomu nejvíc odpovídala kukléřka diviznová-ale bohužel jsem zatím žádné housenky neobjevila.No, zkusím se podívat znovu a pod lupou...
Nemocná divizna, 26.5.2018 Obsahuje fotku
Na zahrádce mám několi let divizny, ale něco je napadlo, nevím jestli škůdce nebo choroba, poradí mi někdo co s tím?
Rozmarýn v zimě, 6.3.2018
Dost podobně to měli sousedé-kdosi mi to vysvětloval tím, že uschnul, protože měl málo vláhy.No, nezalévali ho nikdy, ale pokud byla zima skoro bez srážek, je to možné... Taky ho v zimě musím zalévat dost často.
Rozmarýn v zimě, 4.3.2018
je ve sklepě-má tam malé okénko, venku mi předloni jeden odešel   tak už na zimu všechny domů
Rozmarýn v zimě, 4.3.2018
Ve sklepě je malé okénko a přesto i tak jeden kdysi odešel.Říkali mi světlo a vodu, tak každý třetí den zalěvám, ale rozkvetl až letos.
Rozmarýn v zimě, 3.3.2018 Obsahuje fotku
Tohle mě v v zimě dokázalo překvapit-rozmarýn ve sklepě přezimuje
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika