Příspěvky uživatele - jaroslav.mb

Záhadný strom z Irska, 8.11.2017 Obsahuje fotku
Dobrý večer, nedá mi to abych nereagoval... když si zde zadáte " Blahočet - araucaria araucana " tak se zobrazí několik mojich příspěvků...  mám ji zasazenou vedle domu cca 30 let... při výsadbě jsem vůbec nepředpokládal že doroste do nynější... celý příspěvek >
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 23.2.2017 Obsahuje fotku
Tak zase po delší době... jak Vám roste Blahočet?... jsem docela zvědavej jak dopadnou stromky po letošní zimě... co se týká mne tak minulý 2 roky mi některé spodní větve začaly hnědnout a to většinou ty na kterých byl ulomen letorost... zatím jsem... celý příspěvek >
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 5.12.2010 Obsahuje fotku
Děkuji za názor a radu... vyvazovat a podpírat jsem to zkoušel, ale větve jsou už moc velký a jdou jednak do fasády ale i nad chodník... a hlavně jakékoliv byť drobné poškození, odřeniny a stromek pustí velké množství mízy... nejvíc mne ale mrzí že... celý příspěvek >
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 4.12.2010 Obsahuje fotku
Dobrý večer, reaguji sice až poněkud po delší době... co se týká mého  " stromečku " tak za dobu od minule mám letos další úrodu malých šišek - 8 ks (ty minulé bohužel uzrály, zhnědly a spadly a byly bez semen) a tak možná příště, vyrostl o 2... celý příspěvek >
Réva - poškození listů, 7.6.2010
Révu mám bohužel na chatě, byl jsem tam minulou středu a ničeho jsem si nevšimnul a včera toto...  mám dohromady 14 hlav - každou jinou a je to víceméně na všem.  Nejmín mi připadá napadnutá - GuzalCara a Mramornye... ve středu vložím ještě... celý příspěvek >
Réva - poškození listů, 7.6.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, mohu Vás požádat o radu co se děje s mojí révou? Za poslední 4 dny se kroutí a schnou konce listů...  Kolem 15.5. jsem ošetřil révu přípravkem Dithiane...
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 28.1.2009
Dobrý večer, byl vysoký cca 30 cm, od začátku je pěstovaný na tomto stanovišti a dokud to šlo tak jsem ho na zimu obaloval viz moje příspěvky v původním vláknu ze dne 23.12.2007, 16.01.2008 a 21.01.2008.    jarda
Araucaria araucana (Blahočet čilský) - zazimování, 23.1.2009 Obsahuje fotku
Dobrý večer, po roce bych Vás chtěl požádat o radu. Šistice na mém stromku pěkně zhnědly a postupně vyzrávají ale ještě do úplného vyzrání chybí ccá 10 měsíců a bohužel jsem minulý týden našel jednu odpadlou pod stromkem. Na omak je pěkně tvrdá a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika