|
Jsou chutné a voňavé?, 31.3.2010  Presne tento balíček farebnú zmes som mala minulý rok. Podľa semien ťažko rozoznáte, ktorý je ktorý, musíte ich vysiať všetky. Mne osobne najmenej chutil Yellow canaria, bol akýsi suchý. Druhé dva boli dobré, aj pekne voňali. Tento rok mám iné... celý příspěvek > |  | Roubování melounů a okurek, 11.3.2010 Dobrý deň, chystám sa vrublovať melóny, mán nakúpené osivo rôznych melónov a tekvice figolistej. Chcem sa spýtať, či ste už vysievali, alebo je ešte skoro. Bojím sa, že sa sadenice moc vytiahnu. Nemám s tým žiadne skusenosti, experimentujem prvý... celý příspěvek > |  |
|  | Placate broskve?, 24.9.2009  Našla som ju v záhradníctve Kohaplant.Ponúkajú ju ako novinku pod názvom Pan Tao sploštená broskyňa bielodužinatá, stojí 10EUR |  | Melounoviště 2009, 25.8.2009  Ešte obrázky. |  | Melounoviště 2009, 21.7.2009  Na políčku na garáži je už okolo 10 červených melónikov. Najväčší má asi 6cm. Vyrástli počas horúčav pred niekoľkými dňami. Žltým melonom bolo priveľmi teplo, boli cez deň zvadnuté, aj keď som ich polievala ráno aj večer. Bolo 34 stupňov a na streche... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2009, 21.6.2009  Dnes som prikryla melóny na garáži, aby prečkali najbližšie dni, celý týždeň má pršať. Prikladám fotky. Na garáž svieti slnko celý deň, sú v závetrí, lebo orech je od severu. |  | Melounoviště 2009, 12.6.2009  Takto by mali vyzerať. |  | Ochrana stromků v zimě před okusem zvěří, 28.11.2008 Pellacol alebo Lentacol. Mali by byť na celoročnú ochranu proti ohryzu aj ovocných stromov. |  | Očkování trnek, 28.11.2008 Čo sa dá na tie trnky očkovať? |  | Hruška Guyotova nebo Dr. Guyot, 27.11.2008  Hruška Isolda |  |
|  |
 |
|