Příspěvky uživatele - pavel1

Nahořklé maso z nové udírny, 17.11.2008
Děkuji všem za náměty, první krok který provedu je, že si půjčím bednu-udírnu od nás ze hřiště a zkusím ji připojit na můj kouřovod, abych zjistil jestli za to může konvektomat nebo kouřovod. Zkusím nejprve jen klobásy a o výsledku... celý příspěvek >
Nahořklé maso z nové udírny, 15.11.2008
Zdráhám se uvěřit tomu, že příčinou hořkosti a štiplavosti je špatný výběr výrobků, které jsem douzoval. Napříkad špekáčky od stejného výrobce jsem jedl douzené v jiné udírně a byly vynikající.
Nahořklé maso z nové udírny, 15.11.2008 Obsahuje fotku
Ještě topeniště...
Nahořklé maso z nové udírny, 15.11.2008 Obsahuje fotku
Zkusím jsem dát fotky pro ilustraci a dispozice udírny...
Nahořklé maso z nové udírny, 14.11.2008
Zatím jsem se neodvážil udit naložené maso, pouze jsem douzoval uzené maso, špekáčky, párky, domácí klobásy. Vše je před douzením velice chutné, po uzení však dostane nahořklou a štiplavou chuť. Udírna je dvouplášťová nerezová, z vyřazeného... celý příspěvek >
Nahořklé maso z nové udírny, 12.11.2008
Nedávno jsem si doma postavil udírnu, bohužel se mi ale nedaří docílit správné chuti masa-po vyuzení je maso nahořklé a kyselé. Udírnu jsem si postavil ve sklepě rodinného domku zenerezového konvektomatu, udím tvrdým suchým dřevem-dub nebo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika