Příspěvky uživatele - ZA

Krásný - pro mě beze jména..pomůžete určit?, 16.6.2013 Obsahuje fotku
Ráda nakukuji do zahrádek, tento stromek mě velmi zaujal. Můžete mi prosím odtajnit jeho jméno? Díky moc :-)
Voňavé květy - co je to za strom?, 19.5.2013 Obsahuje fotku
Poradíte prosím název tohoto stromu? Květy příjemně voní...
Co to leze za zeleninu?, 8.5.2013
Fotila jsem na vycházce - tak se tam budu muset ještě vypravit, až to poporoste. Určo to bude zajímavé!
Co to leze za zeleninu?, 8.5.2013 Obsahuje fotku
Zdravím odborníky na určování Moc by mě zajímalo, co tento zahrádkář nasadil? Bude to k jídlu? Díky za vaše rady
Začátečnický problém s liliemi, 9.3.2013 Obsahuje fotku
Měli jsme je leta letoucí..krásně kvetly. Jenom se mi zdál ten záhonek už přehoustlý, a též jsem jim chtěla přilepšit a dodat novou půdu... Zatažené jsem vyjmula; záhonek upravila, i s drenáží. Ihned rozsázela. A šmytec. Naprosté fiasko. Rostliny... celý příspěvek >
Pomůžete určit dřevinu?, 6.2.2013
Moc díky za určení :-) Rostou tyto ořešáky v ČR běžně..?
Pomůžete určit dřevinu?, 4.2.2013 Obsahuje fotku
Dostala jsem hádanku - "co je to za dřevinu?". Patří k ní též??plod?? nebo je to nějaká hálka??  Bohužel fotka není moc výstižná, ale třeba mi někdo dá tip?
Název rostliny? Měchýře plné ochmýřených semen, 29.10.2012
Ó díky za radu :-)  myslela jsem, že to je tolita - možná že ty rostliny mají i něco společného, že?
Název rostliny? Měchýře plné ochmýřených semen, 27.10.2012 Obsahuje fotku
Poradíte prosím, co by mohlo toto být za rostlinu? Plody jsou měchýře / lusky - plné ochmýřených semen
Koniklec - množení, 20.10.2012
První mi taky nepřezimoval..Druhý pomalu sílí, kvetl opakovaně. Ale semínka mi bohužel nevyklíčila. Budu to zkoušet znovu, určitě bych jich chtěla víc, je to krásná kytička :-)  V přírodě jsem se jezdila koukat na ně do Sv.Jána Pod Skalou, je... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu?, 17.10.2012
...no, jásot tu není asi na místě.  "Přivandrovalec" je pryšec křižmostojný (Euphorbia lathyris). Mléko vám může při potřísnění způsobit alergickou reakci (vlastní nemilá zkušenost). Rostlina celkem zajímavě kvete (druhým rokem,  je pak... celý příspěvek >
Slunečnice vysoké 3,5 m, 11.9.2012
Slunečnice roční (Helianthus annuus) se pěstuje jako letnička - na jaře se zaseje a na podzim končí. Máte možná na mysli TOPINAMBURA HLÍZNATÁ / SLUNEČNICE HLÍZNATÁ - Helianthus tuberosus?Rostlina je příbuzná slunečnici, je vytrvalá, mrazuvzdorná,... celý příspěvek >
Malé jahody, 26.6.2012
Zajímavý příspěvěk. Příčina by mě taky zajímala. Na části jahodovny byly doslova zakrslé plody, i rostliny byly takové "divné" - slaboučké... Loni jsme dali Hoštické hnojivo na jahody - narostla doslova džungle listů a výborná násada plodů - jen... celý příspěvek >
Venkovní Ibišek syrský, 14.5.2012
Tak já mám docela smutek... leckde v sousedství už mají ibišky poměrně velké lístky, ale ty moje jsou jen holé klacíky ...Jeden je koupený, 5 let krásně rostl a kvetl jako o závod. Dva jsou moje vlastní výpěstky ze semen... Všechny tři jsou jako bez... celý příspěvek >
Lucky bamboo?, 14.11.2011 Obsahuje fotku
Prosím prohlédněte si tuto krásnou rostlinu. Koupeno jako "Lucky bamboo" - lidově bambus pro štěstí. Vím, že to bývají draceny. Ale tento i kvete - viz obrázek. Jaký je prosím správný název této nádherné kytičky? Díky za tipy
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika