|
Jak na jabloně?, 17.9.2008 Dvořáka již mám po ostatních se kouknu... děkuji za reakci |  | odrůdy.. určila jsem je dobře?, 16.9.2008 Tak koukám, že jsem se vůbec netrefila... děkuji všem a pokud by někoho napadlo co by to mohlo být za odrůdy, tak vám budu věčná.. Olinka |  |
|  | Jak na jabloně?, 16.9.2008 Děkuji a mrknu na ní..Olča |  | Jak na jabloně?, 15.9.2008 Děkuji za radu, bohužel se mi jí nedaří sehnat... snad jí ještě někde najdu.
Olinka |  | Jak na jabloně?, 15.9.2008 Děkuji za pomoc. Již jsem na tom začala pracovat, knihy kupuji ve velkém, mapku jsem si již zakreslila a i pokusila jsem se určit i odrůdy(viz. odrůdy.. určila jsem je dobře?), abych se mohla pustit do řezu. Co se týče hnojení, tak se mi ještě... celý příspěvek > |  | odrůdy.. určila jsem je dobře?, 15.9.2008 Děkuji, jak jsem psala jsem začátečník a navíc jsem to určovala jen podle fotek v knize.. |  | odrůdy.. určila jsem je dobře?, 15.9.2008  Dobrý den všem,
potřebovala bych kontrolu v určování jablek.. můžete mi prosím napsat zda jsem se trefila? Předem děkuji za pomoc. Každé foto je z jiného stromu.
Olinka |  |
 |
|