|
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 13.5.2009 Mohl by jste poslat nějaké fotky? Díky Gargamel |  | Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 22.4.2009 Hoj Honzo, tak jsem nakonec musel traktůrek odvést k "doktorovi" do Agromaku v Jenči, kde mě oprava stála bezmála 3.000,--Kč. Problém-cívka. To mě opravdu nenapadlo. Jiskru to házelo, ale oprváž mi řekl, že to musí házet jiskru min.8mm,... celý příspěvek > |  |
|  | Mulčovač k MT8-070, 22.4.2009 To víte, úřednickej šiml, tak tam dejte zámkovku a nikdo Vám nic neřekne
Mohl by jste zaslat pár foteček té MT8-070 s tou hydraulikou + tu přední radlici? Díky |  | Příslušenství k MT8-070 mini, 16.4.2009 AhojHonzo, kdysi jsem měl MT7-032, jednoosý MT, ten měl žací lištu, ale nebyl jsem s tím vůbec spokojený, pořád se to zanášelo, stačil jeden krtinec a žabky se zanesly a přestaly sekat. Pokud možno, raději si sežeň nějaký ten "buben". Ahoj... celý příspěvek > |  | Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 15.4.2009 Mám asi smůlu, dneska mi odešlo kolečko u startéru, spíše ta přední ozubená pí... vina z umělé hmoty. Dneska jsem si pro jistotu koupil dvě a a vyměnil, jezdil jsem, ale najednou z ničeho nic traktorek chcípnul a už jsem ho nenakopnul. Prostě nevím,... celý příspěvek > |  | Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 9.4.2009 Ahoj Honzo, jsem rád, že se ti manuály líbí. S rotavátorem jsem dělal včera, ale trošku mi připadá, že je slabej. Jel jsem na jedničku, traktor se začal dusit a rotavátor přestal pracovat, tak jsem jej hydraulikou trošku popozvednul a zase se... celý příspěvek > |  | Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 8.4.2009 Dneska jsem našel nějaké tištěné věci k MT8-070. Jedná se o manuál k MT, poté rotavátor, pak nějaké manuály k motoru Bridgis and... Samozřejmě i k vozíku, jen elektorinstalace. gargamel@email.cz. |  | Příslušenství k MT8-070 mini, 8.4.2009 Ten předchozí příspěvek je můj. Hoj Gargamel |  |
 |
|