Příspěvky uživatele - Gargamel

Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 13.5.2009
Mohl by jste poslat nějaké fotky? Díky Gargamel
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 22.4.2009
Hoj Honzo, tak jsem nakonec musel traktůrek odvést k "doktorovi" do Agromaku v Jenči, kde mě oprava stála bezmála 3.000,--Kč. Problém-cívka. To mě opravdu nenapadlo. Jiskru to házelo, ale oprváž mi řekl, že to musí házet jiskru min.8mm,... celý příspěvek >
Mulčovač k MT8-070, 22.4.2009
To víte, úřednickej šiml, tak tam dejte zámkovku a nikdo Vám nic neřekne Mohl by jste zaslat pár foteček té MT8-070 s tou hydraulikou + tu přední radlici? Díky
Příslušenství k MT8-070 mini, 16.4.2009
AhojHonzo, kdysi jsem měl MT7-032, jednoosý MT, ten měl žací lištu, ale nebyl jsem s tím vůbec spokojený, pořád se to zanášelo, stačil jeden krtinec a žabky se zanesly a přestaly sekat. Pokud možno, raději si sežeň nějaký ten "buben". Ahoj... celý příspěvek >
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 15.4.2009
Mám asi smůlu, dneska mi odešlo kolečko u startéru, spíše ta přední ozubená pí... vina z umělé hmoty. Dneska jsem si pro jistotu koupil dvě a a vyměnil, jezdil jsem, ale najednou z ničeho nic traktorek chcípnul a už jsem ho nenakopnul. Prostě nevím,... celý příspěvek >
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 9.4.2009
Ahoj Honzo, jsem rád, že se ti manuály líbí. S rotavátorem jsem dělal včera, ale trošku mi připadá, že je slabej. Jel jsem na jedničku, traktor se začal dusit a rotavátor přestal pracovat, tak jsem jej hydraulikou trošku popozvednul a zase se... celý příspěvek >
Ten postřikovač by mě docela zajímal. Můžeš sem vložit fotku, 8.4.2009
Dneska jsem našel nějaké tištěné věci k MT8-070. Jedná se o manuál k MT, poté rotavátor, pak nějaké manuály k motoru Bridgis and... Samozřejmě i k vozíku, jen elektorinstalace. gargamel@email.cz.
Příslušenství k MT8-070 mini, 8.4.2009
Ten předchozí příspěvek je můj. Hoj Gargamel
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika