|
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 5.5.2016 NOVÝ DOTAZ:
Stříkala jsem, vypadá to celkem dobře, je i nějaký plůdek i přes ty mrazy. Ale na pár větviček jsem nedostříkla, vysoko v koruně jsem viděla asi 3 slabé proutky postižené moniliosou. Co teď s tím? Co se stane, když to tam nechám? Mám... celý příspěvek > |
 |
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 3.4.2016 Jase jen pridam k prispevatelum. Me kvete Pinkcot od 22.3!!! Loni 29.3. Na podzim nam dali primo pred stroim vysoce svitivou poulicni lampu, podle me to ma co spolecneho. Rozkvelt totiz skoro cely naral, loni postupne kvetl dlouhou dobu. Obava... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Kukuřice ze sadby?, 7.3.2016 Ja se necilim, ja se jen divim, jak emotivni reakce jsem vyvolala. asi to zkusim jako vy, deluki za rady. |
 |
Kukuřice ze sadby?, 7.3.2016 Kukuřice netoleruje mráz? Vzdyt se vysévá v dubnu. A ty polní odrůdy jsou odolnější? |
 |
Kukuřice ze sadby?, 7.3.2016 Super dekuji. myslite, ze uz je cas na vysev a v dubnu by to mohlo ven? A sazel jste to stejne hluboko, nebo to sneslo trochu prihrnout? |
 |
Kukuřice ze sadby?, 7.3.2016 Tady mi vzdycky dokazali vlidne poradit, a najednou takjova emotivni hadka o nicem. Jako na emiminu, tak tady mate smajlika jako na emiminu: tedy dekuji hostu c.2, ktery se me zastal :-)
A vysvetlete mi, proc je fazole na kukurici tak... celý příspěvek > |
 |
Kukuřice ze sadby?, 6.3.2016 Tak ja se rozhone nepovazuji za permakulturnihgo snilka, spis se kazdoroce potykam s oporou pro fazole (nemam konstrukci, ke ktere bych tahala provázky) a s tím, že mi kukurice vyvrací vítr. Tak jsem doufala, ze by si mohly ty rostliny pomoci... celý příspěvek > |
 |
Kukuřice ze sadby?, 6.3.2016 Loni jsem zkoušela "tři sestry" a kukuřice naprosto nestíhala. Proto bych jí ráda dala letos náskok. Máte zkušenost s předpěstováním kukuřice? Je už vhodná doba na výsev? Jak hluboko pak zasadit, šla by trochu zahrnout (aby se nevyvracela větrem),... celý příspěvek > |
 |
Kdy bude čas na roubování?, 12.2.2016 ma rouby v lednici, nebudu teda plasit. dekuji. |
 |
Kdy bude čas na roubování?, 12.2.2016 Mam domluveného zahrádkáře na naroubování opylovače do koruny třešně, rouby má odebrané a mám mu zavolat v březnu. Nicméně zima je velmi teplá, nebude čas na roubování letos dříve? Nechci ho pořád otravovat, neznám ho vůbec osobně. Jak dlouhé je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Slimáci, 18.5.2015 Tak ohradky asi prevazne funguji, ikdyz jsem nic nenechala nahode a ferramol pravidelne doplnuji. Fakt to behem par dnu zplesnivi. Fazole obsypane, drzi se. |
 |
Jak rozmnožit sedmikrásku v trávníku, 3.5.2015 Ja si ty ruzove rozhodila do travniku a nic.
ostruvek bilych se rok od roku zvetsuje sam. |
 |
Slimáci, 3.5.2015 myslite, ze je mozne, ze slimaci neprelezou takovy ten zahnuty okraj kelimku od jogurtu?
Slimaci mi zacali stejne jako loni ustrihavat klicici okurky v parenisti tak ciste, ze se zda, ze vubec nevzchazeji. A to pres pomerne hojne nacukrovany... celý příspěvek > |
 |
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 30.4.2015 Muze se to necim proti mrazu postrikat stejne jako ochrana kvetu? Ikdyz jsem dala uz 3x Talent? Premejslim o te svici. |
 |
Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 29.4.2015  Tak se musim pochlubit. Zacinaji se rysovat male merunky. Sice ne moc huste, ale pro me je to fenomenalni uspech, tak daleko jsem nikdy nebyla. predloni jsem mela jeden plod, loni zadny. Snad jsou nejake i vysoko v korune, tohle vsechno je v... celý příspěvek > |
 |