|
Příspěvky uživatele - avonoz
|
 |
 |
Poradíte, co je to za kytku?, 28.9.2008  Pomůže někdo s určením květiny? Loni ji měla sousedka, táta si nasbíral semínka, letos ji máme na zahradě i my + i jinak ji hodně vídám v předzahrádkách, ale nevíme, co za kytku to je - sousedka to už zapomněla :)).
Děkuji |  | Nenáročné skalničky mezi skupinku kamenů do předzahrádky?, 22.9.2008 Děkuju moc za určení jak já říkám "šutru". Máte pravdu, že se hodně drolí, na skalku nebo spíš něco jako skalku, je nemám, tam mám normální pevné nedrolivé kameny. |  |
|  | Sieberz - katalog, 23.8.2008 Uf, tak jsem tak jsem si to tady přečetla a jako nevím. Mám katalog od Starkla, o Sieberzovi jsem neslyšela.
Taky bych věřila spíš tomu, že velký podíl na případných neúspěších má hlavně přeprava.
Mě stačila jedna zkušenost se s prominutím... celý příspěvek > |  | Vaše zkušenosti - kdy kupovat a sázet trvalky, skalničky atd, 13.8.2008 Prosím, napište své zkušenosti a případně výhody či nevýhody toho, kdy sázet trvalky a skalničky. Mám menší dilema, jestli je nakoupit a vysadit již letos na podzim nebo jestli počkat až do jara. Upřímně mám strach, abych pak na jaře neměla po parádě... celý příspěvek > |  | Nenáročné skalničky mezi skupinku kamenů do předzahrádky?, 15.7.2008 Děkuji za názor a také květinky. Kopíruju si a na jaře se na to vrhneme . Tújky přesazovat nebudeme, jsou tak, jak je přítel chtěl, aby nebyly příliš u sebe - nejde nám o kompaktní živý plot. Tu jednu skupinku kamenů jsem taky zvažovala,... celý příspěvek > |  | Nenáročné skalničky mezi skupinku kamenů do předzahrádky?, 8.7.2008  Děkuji, určitě zkusím |  | Nenáročné skalničky mezi skupinku kamenů do předzahrádky?, 7.7.2008 Na předzahrádku jsme nedávno nasadili tůje a kolem dali mulčovací kůru. Rozhodla jsem se fádní řadu stromků oživit skupinkou větších kamenů, které chci ledabyle avšak vlastně pečlivě :) poskládat a mezi ně vsadit nějakou nenáročnou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|