|
Solo 119l seřízení, 23.5.2008 Už křovinořez běží a po devítileté přestávce posekal první metry trávy. Nechce se mu ale do otáček. Asi jsem neměl čistit ten zasratý vzduchový filtr
Asi to teď má chudou směs a chtělo by to doseřídit. Když částečně zavřu sitič, tak to jede. Víte... celý příspěvek > |
 |
Tecumseh Centura 60 OHV - volnobeh, 23.5.2008  Zdravím, na bubnové sekačce s motorem Tecumseh Vector 60 začal kolísat volnověh. Mění se skoro pravidelně co dvě sekundy nahoru a zase dolů. Nevíte čím to je?
Podezdřívám vyběhanou hřídelku v karburátoru od táhla do klikovky. |
 |
|
 |
kompresor olejovy nabo bezolejovy, 22.5.2008 Olej 15w 40 není v návodu jenom pro hobby kompresory, ale např. pro profi kompresor EURO 4000/1 (cena 20 tisíc kč). Kdybych do komperesoru dával kompresorový olej, vlastně bych porušoval záruční podmínky.Kompresorový ole stojí 50 za litr není to... celý příspěvek > |
 |
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 21.5.2008 Papírové hodnoty vibrací nejsou všechno. Výrobce většinou zná metodiku měření a vzhledem k ní uzpůsobí svůj stroj. Jak to vybruje v jiných otáčkách (nízkých, přeběhových...)je věc pak druhá. Je to podobné jak kreš test u aut.
U nás v práci byla... celý příspěvek > |
 |
Solo 119l, 19.5.2008 Jo jo, bubínek jsem kupoval taky, ten starý byl na každé straně tak o půl centimetrů zbouchnutý...
Už jsem spojku utáhnul. Původně jsem ju tam dával obráceně, podle té, co tam byla před tím, ale ta byla blbě. Už to funguje |
 |
Solo 119l, 19.5.2008 díky za obrázek. já si myslím, že mi tam chybí ten distanční váleček pod číslem 26. On se v tom křováku někdo vrtal předemnou a je možné, že ho tam už nedal... Jinak někdo předemnou opravil spojku tím způsobem, že bubínek spojky sklepal kladivem do... celý příspěvek > |
 |
Solo 119l, 19.5.2008 Zdravím, spojku už mám. Jen nevím, jak ji na závitu klikovky zajistit.
Když zatahám za startovací provázek, má tehdenci se "vyšroubovat" |
 |
Křovinořez Honda UMK 435 - údržba před zimou, 15.5.2008 já když jdu v zimě okolo sekačky, zatáhnu za startovací šňůru ať není píst pořád na stejným místě |
 |
Vysokotlaký čistič, 15.5.2008 já mám špatné zkušenosti s vysokotlákým čističem MATRIX. Při druhém používání začal téct. V supermárketu mi vrátili peníze. Teď mám políčeno na Makitu HW110 nebo Hecht 3200. Máte někdo lepší nápad? Karcher nechci. |
 |
Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 14.5.2008 Mě se jenom zdá, že nová sekačka VEGA jede jaksi pomalu. |
 |
|
 |
Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 14.5.2008 chtěl jsem se jako laik zeptat, jestli mají čtyřtaktní sekačky pro záběh snížené otáčky a po záběhu se musí nechat v servise zvýšit? |
 |
kompresor olejovy nabo bezolejovy, 12.5.2008 podle návodu einhell:
doporučený olej SAE 15W/40 nebo rovnocený.
první náplň je třeba po 100 hodinách vyměnit, poté každých 500hodin...
první výměna je třeba.při první výměně mi z kompresoru vytekl dost hnusný špinavý olej. Dal jsem nový motorový... celý příspěvek > |
 |
Solo 119l, 12.5.2008 Vřelé díky za odkaz!
Už jsem spojku objednal. Spojka bude stát 1000 a bubínek 500korun. Co mě ale překvapilo, že má vyžínač klikovku uchycenou jenom na jedné straně. Nedělá takové uložení problémy? Koukal jsem, že už od toho SOLO upustilo a bere... celý příspěvek > |
 |
Solo 119l, 12.5.2008 díky za odpověď.za ty 2300sk je to včetně spojkového bubínku? nemáte katalog ND.
PS: bylo to někdy těsně po záruce, a od té doby kamarádovi ležel v garáží, (koupil si jinej větší - Partner) no a teď mi pokažený SOLO věnoval. |
 |
Solo 119l, 12.5.2008 Mám vyžínač Solo 119L, po záruční době se mi vysypala spojka. Kolega mi při neodborné opravě poničil i buben spojky. Nový stál 8tisíc, vyplatí se to opravovat? kolik může stát oprava? Nemáte někdo doma pokažené solo s dobrou spojkou? díky za... celý příspěvek > |
 |