Příspěvky uživatele - gerchán

elektrická řetězová pila, 23.9.2008
dnes jsem byl v hornbachu. Náhradní řetěz k pile nedostanete, je to jejich tisková chyba:(  v ruce se drží docela dobře. na rozdíl od ostatních vystavených má krásně jemný vypínač. možná by mohla mít z venku výměnné uhlíky, ale to bych chtěl za... celý příspěvek >
Dolmar MS 430 U - trava, burina, malinčie, a občas nálet?, 20.9.2008
stejně mně nepříjde, že by převodovka u 3 cípáku trppěla víc. vždycky jsem si myslel, že je to spíš o průměru nástroje. a když nahradím 250mm čtyřkotouč, 250mm 3 cípem- nemůže se nic stát. teoreticky nemá třícíp tak kolmé sekací hrany a proto při... celý příspěvek >
Výběr bubnové sekačky, 18.9.2008
To já jsem o víkendu svého čtyřtakta startoval marně:( ta moje mi omylem na benzínce koupila naftu místo benzínu. a já jsem ještě větší kokot, že jsem to nepoznal nicméně o srovnání 2T a 4T tu bylo napsáno mnoho. Na toto téma jsou tu speciální... celý příspěvek >
nový stavební zákon, 18.9.2008 Obsahuje fotku
kupuji domek a na jeho zahradě stojí přístřešek pro auto. Je na hranici pozemku hned vedle sousedova domu. Sousedovi přístřešek nevadí, ale na stavebním úřadu přístřešek nahlášený není. Mohu za tento přístřešek dostat pokutu? Lze přístřešek nějak... celý příspěvek >
výběr profi křovinořezu, 12.9.2008
možu se zeptat, co to bylo konkrétně za stroje? prasklý držák karburátoru? to ten stroj někdo přejel traktorem? jak se k závadám, co vznikly v rámci záruky, postavil servis?
výběr profi křovinořezu, 12.9.2008
O vibracích a křovinořezech se toho napsalo dost například tady. https://www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/jaky-si-vybrat-spolehlivy-krovinorez-pro-maly-les-35479/?kotva=jaky-si-vybrat-spolehlivy-krovinorez-pro-maly-les-38275 On je trochu... celý příspěvek >
Elektrická řetězová pila, 11.9.2008
trošku jsem zkoumal konkurenci. podle obrázků to vypadá, že stihl používá jen příčnej motor. Při porovnání s husqvarnou dolmar vyhrál objemem olejové nádrže 100ml x 200ml. vibrace dolmara se mi nepodařilo zjistit. Každopádně díky motoru makita bude... celý příspěvek >
sekačka ABG 480, 11.9.2008 Obsahuje fotku
tak už mi taky blbne pojezd. Sice je to v záruce, ale já už jsem to rozdělal. Je to ten systém, jak se tu psalo: hřídel- na konci kolmo provrtaná a v otvoru je ocelový kolíček o průměru 5mm. Ten má zapadat do ozubeného kolečka (na obr. č 67) a... celý příspěvek >
strom do dvora, 2.9.2008 Obsahuje fotku
S tím místem máte pravdu. Je to navíc dost daleko od plotu. Na fotkách nejsou všechny smrčky, je jich tam ještě víc. Když už to tam je, tak bych to tam ale nechal. Ten barák je dost na kraji vesnice, tak to bude snad sloužit jako větrolam. Šlo by... celý příspěvek >
strom do dvora, 2.9.2008
díky za odpověď. Ješte jsem se chtěl zeptat, jestli můžu smrčkům v růstu nějak pomoct? Prý už jich dost uschlo a jsou místo ních nové. Nějaké hnojivo, nebo prostředek pro kyselejší půdu by nepomohl?
strom do dvora, 1.9.2008 Obsahuje fotku
zdravím, jak rychle roste smrk? kupujeme zahradu, kde je vysázený živý plot ze smrků. Teď mají asi 1-1,5m. O kolik za rok vyrostou? Musím se o smrčky před zimou nějak postarat?
Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 31.8.2008
Já bych se vrátil k zakladateli tématu. On kupuje klády, které mu lesáci přivezou na zahradu. Mají v průměru min. 30cm. Zvedat takovou kládu na cirkulárku nepřichází v úvahu. Mimochodem už má objednanou dolmarku ps500. Snad bude spokojený.
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 27.8.2008
Dal jsem nový řetěz, vyměním tedy i lištu. Novou už mám. Stará lišta byla zmrvená, už když jsem pilu dostal.
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 27.8.2008
Na své staré Dolmar 111 jsme zjistil nestejnoměrně ojetou řetězovou lištu. v místě, kde na ni doseda řetěz je pravá strana vyšší než levá. Řetěz tudíž sedí křivo a pila řeže "do oblouku" dá se vyšší strana zabrousit, nebo nutno vyměnit lištu?
Křovinořez Tarus, uniká olej, 26.8.2008
omlouvám se, přehlídl jsem po 4 hodinách.  není nad to být zaregistrovaný a moci si po sobě opravit překlepy. Nebyl v křováku pro transport přes moře nějaký konzervační tuk?
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika