|
co to může být za brouka?, 25.5.2008 na ovocných stromech máme černooranžového létavého brouka s delšímy tykadly. Nevíte náhodou jesli to nejni nějaký z mnoha škůdců?? děkuji |
 |
Kuna, 24.5.2008 Fakticky jo??? tak to asi nalíčím pasti na krysy!!! |
 |
|
 |
bakopa, 23.5.2008 koupila jsem si bakopu myslíte, že na západě se ji bude líbit mám samozavlažovací truhlíkky. Děkuji |
 |
minikivy - poradit, 22.5.2008 tak já už teda nevím co mám!! actinidia deliciosa já myslela, že je to mimikiwi. JInak po překladu je to opravdu samosprašná odrůda. A v květinářstvi se o té odrůdě nic nikde nedopídili. Tak jsem to riskla a koupila si sazenici. Rozhodně dám vědět po... celý příspěvek > |
 |
minikivy - poradit, 22.5.2008 Jo bylo to tam napsaný, ale anglicky tak jsem to zkusila napsat sem a dozvědět se od někoho zkušeného. |
 |
Podzemnice olejná, 18.5.2008 Mám doma staré buráky tak myslíte kdybych je vyloupala a nechla namočit, že by mě pak rostli???Díky za radu |
 |
kandské borůvky, 11.5.2008 dnes jsem dala k borůvkám rašelinu, ale byla namíchaná s pískem nevadí to??? pevně věřím, že ne!!! rašeliny je dosti. |
 |
rajčata kdy s nima už ven?, 11.5.2008 Myslíte, že už je vhodná doba dát rajčata ven??? díky!! |
 |
můžu to upotřebit?, 11.5.2008 sousedi malovalai a měli na úklid hobliny mohu je upotřebit ikdyž tam jsou ještě zbytky malby?? Ale k čemu???Díky |
 |
postřik, 11.5.2008 Chtěla bych se zeptat jeli je možno ještě stříkat proti pilatce?? už asi ne co?? tak jsem to propásla už vidím nějaké napadené!! hrůza!! díky!! |
 |
|
 |
zničená levandule, 4.5.2008 Chtěla bych se poradit koupila jsem si dvě krásné levandule a po 14 dní to bylo v pořádku, ale pak jsem přišla na to že je polámaná. Je možné, že to udělali kočky?? Jinak mě nenapadá kdo by to mohl poničit!! Moc děkuji za jakékoliv zkušenosti!! |
 |
Kdo to je?, 20.4.2008 Prosila bych o radu někdo nám odkousává květy u třešní máme jich sice dost, ale je to divné!! Já si myslím jesli to nejni květopas, ale ten je na jahodách. tak se ptím vás zkušených!! A jaký postřik na to!! Děkuji!! |
 |
čínský karafiát, 20.4.2008 Tak to jsem přesně potřebovala se dozvědět.Moc děkuji!! díky |
 |
Noční mrazíky, 19.4.2008 děti dopadly dobře a stromky to se ještě uvidí!! díky!! |
 |
Jsem se divila, 19.4.2008 to jste mě teda moc udivili, že jse cibule tulipánů vyndávají ze země!! A ještě nějaké cibuloviny se vyndávají ??? |
 |