|
Jarní kůra k pročištění krve, 8.4.2008 Určitě budou dobrý všechny, já jsem zkoušela i z hluchavek taky super trochu nimravá práce ale stojí to za to, joooo není bylina aby na něco nebyla... |
 |
Přísavník, 1.4.2008  Dobrý den také jsem na severní stranu zdi vysadila přísavník trojlaločný, pne se po stodole, je dost vysoká, ale na tu zídku bych to asi zvážila sousedi mají blýzko stromy a mohlo by se to neovladatelně rozrůst, aby z toho nakonec nevznikl jeden... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jarní kůra k pročištění krve, 1.4.2008 Kdo chce může vyzkoušet40 mladých kopřivových stonků(asi 20cm.dlouhých)svaříme s 1,5 l vody s jedním omytým a na plátky pokrájeným citronem.Po vychladnutí přecedíme a svaříme s 1,5 kg pískového cukru (asi 5 min).V samém závěru varu přidáme štávu ze... celý příspěvek > |
 |
vlčí bob, 31.3.2008  Dobrý den i já mám moc ráda Lupinu, Jednu mám, dostala jsem ji od kamarádky z práce takový maličký kořínek asi do síle špejle s lístečkem velikosti pětikoruny řekla at to zasadím že se mi určitě bude líbit a taky že jo hned ten rok se neuvěřitelně... celý příspěvek > |
 |
Rybníček nebo žabinec?, 27.3.2008 Opravuji 900m2 je ta plocha kde by se kopalo celkem má zahrada okolo 2500m2ale to je vcelku jedno jde jen o to aby pak nebyla plná komárů kdyby se to nepovedlo a vznikla by tam jen louže pro jéjich množení |
 |
Rybníček nebo žabinec?, 26.3.2008 Dobrý den je reálné na zahradě vybudovat malinký rybníček nebo větší jezírko bez folií?Když jsme vrtali díru na kůl na plot, asi v půli metru nastupovala voda dříve zahradou protékal potok, ale díky regulaci už tam není i ve sklepě domu vždy stoupne... celý příspěvek > |
 |
Lilie - prosba o rady, 20.3.2008  Pokud se mi to podaří, abych měla s sebou zrovna foták a vychytám dobu květu, tak není problém a foto sem vložím pro inspiracidržte palce.Hezké velikonoce přeji všem.Poslové jara už jsou tu! |
 |
Lilie - prosba o rady, 17.3.2008 Stojí za zmínku... kousek od nás mají sousedi podél cesty k domku záhon se zakrslými dřevinami Borovice kleče a pod.vzrostlé asi ve výši kolen i více a mezi nimi pár hnízd s trsy lilií a řeknu vám vypadá to krásně obzvláště ty čistě bílé |
 |
Lilie - prosba o rady, 17.3.2008 Děkuji paní Kláro i vy máte moc hezkou zahrádku je vidět že se o kytičky dobře staráte I Vám přeji pěkně rozkvetlou zahradu. |
 |
Lilie - prosba o rady, 17.3.2008 Ano myslím že tak by jste se mohla dostat dobrého výsledku.Ostatně chce to trpělivost a časem budete o vlastní zkušenosti bohatší a výsledek Vám určitě bude dělat velkou radost!! Moc Vám přeji at vše krásně kvete!!I já se moc těším na to čím mě letos... celý příspěvek > |
 |
|
 |
cibuloviny - a co po nich?, 17.3.2008 Teda vážně super s těmi copánky to také vyzkouším děkuji za inspiraci |
 |
Lilie - prosba o rady, 17.3.2008  Já sázím Lilie jak na podzim tak na jaře do země, vždy do tzv košíku kvůli hlodavcům mezi trvalky, např.denivky, jiřiny nízké, k pivoňkám i mezi růže se hodí.Samostatně dlouhé stvoly nevypadají zrovna pěkně, ve smýšeném záhoně pěkně... celý příspěvek > |
 |