|
motorová pila, 6.1.2009 pana JS jsem poslechl a ms 270 jsem moc spokojen. |
 |
motorová pila, 6.1.2009 stihl a husgvarna jsou ve stejné kvalitě to je tady nekonečná diskuze akorát vybrat tip který bude stačit na tu danou práci, člověk se s tím trochu naučí a hned má vyšší nárok na výkon pily s tím je potřeba počítat potom se to řeší... celý příspěvek > |
 |
|
 |
motorová pila, 6.1.2009 Letos jsem koupil stihl ms 270 dal jsem tady na rady jednoho odborníka a jsem spokojený. Pokud chcete aby vám šla práce trochu od ruky tak moc slabou nekupujte, prodejce chválí vše co prodává, já bych slabší nechtěl spíš výkonější je to lepší. |
 |
grilování na kameni, 24.12.2008 Proč mramor, žulu seženete u každého kameníka. |
 |
Stihl MS 250 nebo MS 270, 19.11.2008 Díky za radu dnes jsem koupil MS 270. |
 |
Stihl MS 250 nebo MS 270, 16.11.2008 Dobrý den. Chci koupit řetězovou pilu váhám mezi STIHL MS 250 a STIHL MS 270 nevíte někdo jestli je mezi nima rozdíl myslím v konstrukci, výkon se samozřejmě dá přečíst ten je jasný.Bude používaná na palivové dřevo. Děkuji. |
 |
Svářečka x invertor, 26.10.2008 Koupil jsem to ve velkoobchodě s elektro ja ko prázdnou bednu a doplní se zázuvkami a jističem mají k tomu všechny kombinace. |
 |
Svářečka x invertor, 26.10.2008 Svářím téměř každý den, při nákupu svařovacího invertoru pozor na to kde se bude svářet.Při sváření větším proudem dochází k velkému zatížení jedné fáze, prodlužovák musí mýt průřes nejméně 2,5, při poklesu napětí má invertor problémy a hliníkové... celý příspěvek > |
 |
Výkon řetězové pily, 26.10.2008 Dobrý den. Uvažuji o pořízení krbových kamen. Jaký výkon řetězové benzinové pily by jste doporučily koupit na běžné palivové dřevo ze značky Husgvarna. Nechci kupovat pilu jako profík asi bych ji nevyužil. Děkuji. |
 |
rajčata - rady pro začátečníky, 18.4.2008 Ahoj Veroniko
Já nedávám kompost, ale vyházím rýhu asi dvace až třicet cm hlubokou na šířku lopaty a vyšlapu ji plnou koňského hnoje na vrch naházím slabší vrstvu hlíny a přikreju to černou textýlií, vyřežu díry a můžu sázet rajčata. |
 |
|
 |
Grilování na kameni, 1.3.2008 Jak je to na té fotce dá se to sehnat. Žula musí být osazená v železném rámu, protože se časem udělá vlasová trhlinka a pokud nebude v rámu může prasknout. Rám má nožičky, jdou trubkou nastavit na potřebnou výšku. |
 |
Grilování na kameni, 6.2.2008  Grilování na leštěné žule - je to vyzkoušené a nemá to chybu. |
 |