Příspěvky uživatele - Rom

Jak se zbavit mechu, 29.8.2008 Obsahuje fotku
Tak tedy pro upřesnění. Mechu se zbavovat nehodlám, nevidím k tomu žádný důvod - viz mé příspěvky výše. Švestky rodí vždy, přestože v okolí mnohdy ne. Je tam i pár jabloní. Na zavlažování se používá dešťová voda ze střechy. Pár fotek části zahrady na... celý příspěvek >
Jak se zbavit mechu, 16.8.2008
Jak jsem již uvedl, tak je mech zastoupen pod ovocnými stromy, kde se často nechodí. Je tam uděláno podzemní zavlažování z okapového svodu, rozvedeno pod stromy. Chalupu mám krátce, ale dost mne překvapilo toto. Sousedé si stěžovali, že letos žádné... celý příspěvek >
Sekačky Stiga, 16.8.2008
Mé první dojmy se strojem Stiga 53S Turbo. 1. a 2. sečení naprostá spokojenost. Teď se mi nechce zaplnit koš. Jen tak na 40%. Prvně jsem myslel, že je to vlhčí trávou, která ucpe výhoz a taky se pak dost lepí na kolečka. Sekal jsem vždy na Fast -... celý příspěvek >
motorová pila Hecht 945, 29.7.2008
Zdravím. Nevím jaké čekáte reakce na váš dotaz, ale pravděpodobně se tady rozvine opakovaně diskuze o motorových pilách. Cena bude pomalu s doporučeními stoupat nahoru a vy v tom nakonec budete mít guláš. Projděte jednotlivá vlákna o pilách (je jich... celý příspěvek >
Sekačky Stiga, 22.7.2008
Jsem rovněž majitelem této sekačky a pojezd jsem musel taktéž upravit podle svých potřeb. V návodu naleznete na str. 3, obr. 4.2, správné nastavení napnutí řemene, kdy mezera by měla být 6mm. Tuto matici naleznete pod plastovým kloboučkem vedle... celý příspěvek >
Briggs, 21.7.2008
Výměna oleje je, dle návodu, u jednotlivých typů motoru podle tzv. motohodin. U B&S většinou 10hod. Z toho vyplývá, že je to pouze velmi strohý informativní údaj, po jakou dobu byl motor v provozu. Např. u Hondy je to 20hod. Místo umístění je... celý příspěvek >
Briggs, 19.7.2008
Za pouhých 400,-- Kč je to obyčejný snímač vybrací, který po uplynutí určité doby aktivuje příslušné zobrazení ikony na displeji. Fungovat to asi funguje, ale já bych pouze na tuto indikaci nespoléhal a stav sekačky a motoru bych přesto kontroloval.
Nová pila, 15.7.2008
Přesně, jak uvádí pan J.S. U Solo tak 1/3 ot. A protože je ten rozsah tak malý, tak si myslím, že i neservisák s trochou dobrého sluchu a citu si pilu dokáže sám nastavit. Já to musel takto udělat (servis daleko). Pila neměla při řezu výkon.
Nová pila, 15.7.2008
Děkuji za reakci. Nejsem si zcela jist, ale myslím, že šrouby L, H o 1 a 1/4 ot. ani nemohu otočit. Pouze nepatrně. Pila Solo 636. Tak tam dorazy asi jsou.
Nová pila, 15.7.2008
Z vašeho příspěvku jsem pochopil, že pokud jsou na šroubech L, H omezující dorazy, nic nebrání tomu, abych karburátor seřídil mimo servis, když potřebuji pilu podle zvuku, kouře, akceleraci a výkonu při zatížení seřídit, aby šlapala O.K. Myslím, že... celý příspěvek >
Jak se zbavit mechu, 23.6.2008
Na zahradě máme mech poměrně hodně zastoupen pod ovocnými stromy. Je tam stín a vlhko, tak neschne a vypadá svěže. V tomto případě je to pro mne výhodou, protože nemusím tak často sekat. Tato část zahrady je na jaře zcela poseta petrklíči. A projít... celý příspěvek >
zkušenosti z vyžínači MTD, 3.6.2008
Zdravím. Zřejmě máte zkušenosti s nákupem v OBI a zejména se značkou MTD, když reagujete na původní příspěvek autora tématu. Asi jste byl ve stejné situaci. Tak se v tomto případě podělte o zkušenosti a ne jen - OBI nebrat. Jinak je na tomto fóru... celý příspěvek >
Křovinořez kolem 5000 kč - Hecht/Grizzly MTS 40?, 2.6.2008
Takže Grizzly MTS 40 jsem poskládal bez potíží. Dělitelná hřídel je pro mě výhodou nejen pro převážení autem, ale především pro uskladnění. Startuje bez problémů. Ten výkon je docela znatelný, dobře se drží a je překvapivě vyvážený. Konstrukce... celý příspěvek >
Redukce na ventil barelu 1000l, 30.5.2008
Kamarád vyrábí těsnění, tak do toho vyrobí gumovou zátku s konusem a dírou na 3/4" trubku a ventil. Tlak tam velký nebude. Díky za reakce. 
Křovinořez kolem 5000 kč - Hecht/Grizzly MTS 40?, 30.5.2008
Grizzly MTS 40 mám objednáno za 4.700,--Kč, tak to otestuji teď o víkendu nebo příští týden.  Taky jsem nemohl jít cenově do jiné kategorie. Řeší se to na jiném vlákně, ale samozřejmě v jiné kvalitě za jinou cenu. Dalším parametrem (který... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika