Příspěvky uživatele - J.S.

Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 7.11.2012
Já jsem nic nedodělával, aby bruska lépe ostřila. Plasťák je, ale viděl jsem zde zmiňovanou kovovou s nutností dodělání, hlučnější a dražší. Ale já jsem nikdy neodrazoval od dražších brusek, pouze jsem vysvětloval, že 85 ostří výborně a hlavně, že je... celý příspěvek >
Technika orby, 7.11.2012
Půdu, jak jsem psal dříve máme těžkou, jílovitou. Ale zejména v poslední době máme výbornou úrodu a půda má zásadně lepší strukturu. Krojidlo mohu nafotit, stačil kotouč, hřídel z flexy a plocháč.
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 6.11.2012
Já ostřím několik let bruskou SKS 85 E, která je stejná, jako od Dolmaru "nick the grinder" ale podstatně levnější a jsem spokojen. Kdybych nebyl, tak mám něco jiného. Od Oregonu mám 12V brusku za vyšší cenu, nemá kotouč, ale válečky. Na přeostření... celý příspěvek >
Dolmar PS500 - dekompresní ventil, 6.11.2012
Do válce stačí otvor podstatně menší, než na závit ventilu, to je výhoda při vrtání.
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 4.11.2012
Tu možnost koupě, co jsem popisoval, mám ověřenou, záruka 1/2 roku, 14 dnů na vrácení bez udání důvodu. To jen na vysvětlení a radu jiné možnosti. Jestli chcete opravovat, bránit Vám nemohu:-).
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 4.11.2012
Bohužel, z neznalosti jste motor vytáčel s malým odporem. Samozřejmě, kvalita směsi, oleje, ostrost řetězu. Za ty peníze plus nářadí a práce pod kolem 4t lze koupit daleko lepší pilu na inzerát se zárukou, např Solo 644 a td. Ale je to Vaše věc.
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 4.11.2012
To by měla :-)
Dolmar PS500 - dekompresní ventil, 3.11.2012
To by byla možnost, ale jen koupit startování nelze, neboť nepasuje na starý model do západek ventilátoru. Ideální je koupit pilu s potřebnou výbavou.
Dolmar PS500 - dekompresní ventil, 3.11.2012
Díky za doplnění, toto jsem nikdy nedělal, proto s tím nemám zkušenosti. Že otvor nezasahuje do třecí plochy je zřejmé, ale teoretické odlomení větší plochy by již zasahovat mohlo, ale to byla jen úvaha.
Dolmar PS500 - dekompresní ventil, 2.11.2012
Nálitek na válci je, neboť 500D je vyráběný model. Ale zapomeňte na to, že by se nedemontoval válec. To je to nejsnažší. Vyvrtat otvor a vytočit závit není problém, po vnitřní povrchovou úpravu válce -nikasil. Tam si nejsem jistý, zda by nedošlo k... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 23.10.2012
Možná na videu je to možné, v praxi s takovou řetězkou budete pilu velmi přetěžovat a max otáčky jsou velmi vzdáleny otáčkám max výkonu a kroutícího momentu. Takže na odvětvování možná, pokud vydrží roltop.? Na větší průměry ne, navíc měnit řetězku... celý příspěvek >
Jakou lištu k motorové pile, 22.10.2012
Oregon = Husqvarna stejná kvalita. To co jste napsal řekněte v prodejně a máte lištu, kterou potřebujete.
Vari Honda nepravidelný chod motoru, 21.10.2012
Začátky jsou o seznámení se se strojem a jeho ovládáním. Tak přeji dlouhou spokojenost.
Dolmar ms 24 u, 18.10.2012
Je hobby, ale je to kvalitní stroj.
Co koupit na prorez stromu ve vyskach?, 16.10.2012
To bylo na 227, hodně štěstí a pevné zdraví.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika