|
Příspěvky uživatele - J.S.
|
 |
 |
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 7.11.2012 Já jsem nic nedodělával, aby bruska lépe ostřila. Plasťák je, ale viděl jsem zde zmiňovanou kovovou s nutností dodělání, hlučnější a dražší. Ale já jsem nikdy neodrazoval od dražších brusek, pouze jsem vysvětloval, že 85 ostří výborně a hlavně, že je... celý příspěvek > |  | Technika orby, 7.11.2012 Půdu, jak jsem psal dříve máme těžkou, jílovitou. Ale zejména v poslední době máme výbornou úrodu a půda má zásadně lepší strukturu. Krojidlo mohu nafotit, stačil kotouč, hřídel z flexy a plocháč. |  |
|  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 6.11.2012 Já ostřím několik let bruskou SKS 85 E, která je stejná, jako od Dolmaru "nick the grinder" ale podstatně levnější a jsem spokojen. Kdybych nebyl, tak mám něco jiného. Od Oregonu mám 12V brusku za vyšší cenu, nemá kotouč, ale válečky. Na přeostření... celý příspěvek > |  | Dolmar PS500 - dekompresní ventil, 6.11.2012 Do válce stačí otvor podstatně menší, než na závit ventilu, to je výhoda při vrtání. |  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 4.11.2012 Tu možnost koupě, co jsem popisoval, mám ověřenou, záruka 1/2 roku, 14 dnů na vrácení bez udání důvodu. To jen na vysvětlení a radu jiné možnosti. Jestli chcete opravovat, bránit Vám nemohu:-). |  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 4.11.2012 Bohužel, z neznalosti jste motor vytáčel s malým odporem. Samozřejmě, kvalita směsi, oleje, ostrost řetězu. Za ty peníze plus nářadí a práce pod kolem 4t lze koupit daleko lepší pilu na inzerát se zárukou, např Solo 644 a td. Ale je to Vaše věc. |  | Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 4.11.2012 To by měla :-) |  | Dolmar PS500 - dekompresní ventil, 3.11.2012 To by byla možnost, ale jen koupit startování nelze, neboť nepasuje na starý model do západek ventilátoru. Ideální je koupit pilu s potřebnou výbavou. |  | Dolmar PS500 - dekompresní ventil, 3.11.2012 Díky za doplnění, toto jsem nikdy nedělal, proto s tím nemám zkušenosti. Že otvor nezasahuje do třecí plochy je zřejmé, ale teoretické odlomení větší plochy by již zasahovat mohlo, ale to byla jen úvaha.
|  | Dolmar PS500 - dekompresní ventil, 2.11.2012 Nálitek na válci je, neboť 500D je vyráběný model. Ale zapomeňte na to, že by se nedemontoval válec. To je to nejsnažší. Vyvrtat otvor a vytočit závit není problém, po vnitřní povrchovou úpravu válce -nikasil. Tam si nejsem jistý, zda by nedošlo k... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 555, 562 XP, 23.10.2012 Možná na videu je to možné, v praxi s takovou řetězkou budete pilu velmi přetěžovat a max otáčky jsou velmi vzdáleny otáčkám max výkonu a kroutícího momentu. Takže na odvětvování možná, pokud vydrží roltop.? Na větší průměry ne, navíc měnit řetězku... celý příspěvek > |  | Jakou lištu k motorové pile, 22.10.2012 Oregon = Husqvarna stejná kvalita. To co jste napsal řekněte v prodejně a máte lištu, kterou potřebujete. |  | Vari Honda nepravidelný chod motoru, 21.10.2012 Začátky jsou o seznámení se se strojem a jeho ovládáním. Tak přeji dlouhou spokojenost. |  | Dolmar ms 24 u, 18.10.2012 Je hobby, ale je to kvalitní stroj. |  | Co koupit na prorez stromu ve vyskach?, 16.10.2012 To bylo na 227, hodně štěstí a pevné zdraví. |  |
 |
|
|
|