|
Ohlodané listy paprik, 17.6.2007 Sviněk mám ve skleníku celé kolonie, klidně by to mohly bít ony. Nevíte někdo jak se jich lze zbavit? |  | Ohlodané listy paprik, 9.6.2007 Tak to je docela možné, to mne nenapadlo. Projel jsem internet, abych něco o škvorech zjistil a teď jsem trochu na váškách. Dočetl jsem se totiž, že se převážně živí mšicemi, což se mi při letošní kalamitě mšic určitě hodí, ale také kousky listů.... celý příspěvek > |  |
|  | Ohlodané listy paprik, 7.6.2007 Tak to se mi moc nezdá, ještě jsem na své zahradě slimáka neviděl. Mám to na paprikách ve skleníku, ale i na paprikách, které jsem si dal do truhlíku na okně, tam by se slimáci dostali jen těžko. Myslím si, že to bude něco létavého. |  | Ohlodané listy paprik, 6.6.2007  Dobrý den, dokáže mi někdo poradit, který škůdce mi takovýmto způsobem likviduje papriky? Děkuji MIK |  | Ostružiny - choroba?, 25.4.2007  Dobrý den,
koupil jsem zahradu, na které byly již vzrostlé a plodící beztrnné ostružiny. Než jsem jí koupil, tak nebyla asi dva roky udržovaná, takže i ostružiny byly hodně husté. Po prostříhání jsem zjistil, že na některých výhonech jsou oranžové... celý příspěvek > |  |
 |
|