Příspěvky uživatele - Zahradník

Dlazdeni u zahradni chatky, 6.8.2011
Dobrý den, nejlepší by bylo, kdybyste vyfotila vydlážděnou plochu i se svahem.Poté se uvidí, co se s tím dá dělat...
Vylomená větev, 6.8.2011
Při řezání řetězovou pilou se rána neudělá čistá, povrch po řezu je jemně roztřepený a to je nejlepší povrch pro uchycení dřevokazné houby.Rány se řezají nejlépe bezrámovými pilkami, sám mám jednu doma a dělá nádherně čisté a hladké řezy.Pokud se... celý příspěvek >
Neznama rastlina, 6.8.2011
Je to Abutilon theoprastii, mračňák teoprastův, jeden z nově se rozšiřujících plevelných rostlin.Je příbuzný kulturně pěstovanému mračňáku.je to hezká rostlinka, podle mne na zahrádkách problémy dělat nebude, snadlo se zlikviduje,.ale na poli s ním... celý příspěvek >
Vylomená větev, 6.8.2011
Já bych rozhodně celý strom nezmlazoval, to by bylo poslední dobrodružství švestky.Klejotok a špatná hojivá reakce udělají své.Tazatel zde nevložil fotku celého stromu, takže co by bylo nejlepší udělat jsou jen spekulace.Motorovkou řezat strom... celý příspěvek >
Vylomená větev, 5.8.2011
Ta větev je docela blbě ulomená.Já bych na jaře provedl tzv. Zahnův řez neboli řez na oslabený čípek.Spočívá to v tom, že řez provedete nad místem, kde byste normálně provedli řez, ale musíte tam nechat potřebnou délku zbytku větve podle tloušťky,... celý příspěvek >
Křovinořez Leader, 27.7.2011
Dneska jsem konečně zkusil ten šílenej stroj.Omlouvám se, že píšu až dnes, dřív jsem se k tomu nedostal... Koukal jsem, že na víčku je malinký otvor, podle mne právě na přívod vzduchu, když ubývá postupně benzin.Když stojí křoviňák déle v kůlně na... celý příspěvek >
Křovinořez Leader, 23.7.2011
Děkuji za radu, hned zítra to zkusím a dám vědět, jestli to bylo tím.Byl bych rád, kdyby se to vyřešilo...
Křovinořez Leader, 22.7.2011
Děkuji za reakci.Vždy po reklamaci to chvilku fungovalo tak, jak má, v reklamačních listech je akorát napáno seřízení motoru, co s tím dělali nevim... Momentálně mne na tomto stroji štve hlavně to, že do půlky nádrže to seká s velmi slabým výkonem,... celý příspěvek >
Křovinořez Leader, 22.7.2011
Víte, já se v těchto strojích vůbec nevyznám a jsem rád, že poznám vůbec, kde ten karburátor je.A pokud si to nechám znovu poštelovat, lze nějak udělat, aby se ty šroubky nepovolovali???
Křovinořez Leader, 21.7.2011
Ten pekelný stoj už byl seřizovám minimálně 5x a to vždycky, když byl na reklamaci.Vždy, když jsme si ho přivezli, tak sekal bez sebemenší chybičky, ale docela rychle, cca po 3-5 vyjetých nádržkách se to vrátilo do starých kolejí.Aby to sekalo po... celý příspěvek >
Křovinořez Leader, 20.7.2011
Já jsem se s tím docela naučil pracovat, akorát to prvotní startování je v jedné osobě horší.Zezačátku to bylo horší, to nám to chcíplo i když motor byl pořádně zahřátý v polovině vyjeté bandy.Necháme ho dosloužit a poté tuto značku nechci ani... celý příspěvek >
Co je to za strom?, 20.7.2011
Ono také záleží, na co to je naroubované.Pokud nepoctivý zahradník naroubuje škumpu na škumpu v domění, že zákazník uvidí místo naroubování a tudíž že to nebude odnožovat, tak to odnožovat bude.Poté nevím jestli je to možné nebo ne, pokud dojde k... celý příspěvek >
Co je to za strom?, 20.7.2011
Je to opravdu škumpa ocetná, někdy nazývaná též orobincová.Na zahradě dělá paraádu, ale opravdu nadělá šílené paseky kolem sebe, šíleně se rozrůstá výmladky.Pamatuju si, jak nám učitelka na sadovnictví říkala, že existuje škumpa na cosi roubovaná a... celý příspěvek >
Křovinořez Leader, 20.7.2011
Máme také něco podobného Čínského, jen trochu známějšího, značka Hecht, typ křovinořezu teď z hlavy nevim.Někdo z rodiny to přivezl před více než 2 roky za cenu kolem 2 000,ani nevim odkud, že to bylo šíleně levný a tak se to koupilo.Když pominu... celý příspěvek >
Živý plot jako větrolam, 16.6.2011
Šeřík je dobrý nápad, akorát to odnožování je výrazné.Horší to tube někdy v budoucnu, až se bude z nějakého důvodu větrolam likvidovat, výmladky budou pořád a neustále vyrůstat, ale to lze po nějaké době zlikvidovat. Ještě k tomu štědřenci, jak jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika