Příspěvky uživatele - One man

Fagus sylvatica Atropunicea, 6.10.2010 Obsahuje fotku
Ten má 47 let
Ginkgo biloba fastigiata, 26.8.2010 Obsahuje fotku
Dá se podle tvaru listů přesně určit druh ginkga? Nebo je v tom variabilita? Tohle by mělo bý fastigiata ale občas vyrazí do boku docela silná větev...
Borovice roubovaná, 23.8.2010 Obsahuje fotku
Poradí někdo s určením této borovice? Jehlice jsou tuhé, ve svazku 2, barva šedozelená, převisající letorosty jsou zřejmě důsledkem nedostatku vody. Mně ta borovice nejvíce připomíná blatku, nebo snad banksianu. Děkuji
Cedry a odolnost mrazu, 13.4.2010 Obsahuje fotku
V loňském roce jsem vysadil na zahradě 4 cedry: 1.Cedrus atlantica glauca, výš.: 1,5m.  2.Cedrus libani glauca pendula 2 m,  3.Cedrus libani Pyramidalis 2m  a 4.Cedrus deodara Aurea 0,5m (tento cedr nebyl v prodejně označen, ale má... celý příspěvek >
Acer neznámý, 6.4.2010 Obsahuje fotku
Mám jeden neurčený japonský javor, pomůže někdo se správným pojmenováním, podle mne by to mohl být Ac.palm. Attaryi. Uvítám Vaše názory. Díky
Jehličnan, 23.10.2009 Obsahuje fotku
Pomůže někdo s určením tohoto druhu? Díky
Hledám pěkný strom, 12.10.2009 Obsahuje fotku
Buk od zámku z Holešova (střední Morava).
Hledám pěkný strom, 12.10.2009 Obsahuje fotku
Quercus palustris s borovicí pinus strobus
Jalovec zlatý, 28.8.2009 Obsahuje fotku
 + fotečky
Japonská střecha, 9.7.2009 Obsahuje fotku
Hledám někoho, kdo by měl zkušenosti se stavbou střechy na altán v japonském stylu, tím myslím takový tvar střechy, kdy zakončení v diagonálách je vytočeno nahoru; nebo nevíte, kde najít na netu plánky na takovou stavbu krovu.  Připojená fotka... celý příspěvek >
Podoprieť tento céder?, 15.6.2009 Obsahuje fotku
Převislý cedr, v mládí vedený po opoře, teď víceméně rovnoměrně rostoucí.
Pinus silvestris aurea - velikost v dospělosti, 18.5.2009 Obsahuje fotku
Dostal jsem malý roubovanec této borovice s tím, že rostlina bude zakrslá. Na netu jsem se však dočet, že může být až 8 - 10 m vysoká. Pokud ji nekdo má na zahradě, napište prosím co od ní rozměrově čekat. Děkuji.
Hedera helix "nastojato", 27.4.2009 Obsahuje fotku
Narazil jsem v zahradnictví na břečťan, nebo na něco co má listy jako břečťan, nicméně rostlina je neoznačena. Poradí někdo? Díky
Acer platanoides globosum "rotlaubig", 27.3.2009 Obsahuje fotku
V jednom hobymarketu jsem narazil na teno javor (viz foto). Hledal jsem jak to šlo, ale neco takoveho jsem nenasel... ale hlavne: Acer platanoides Crimson centry je prece notoricky znam a rozhodne neni globosum nebo kugelahorn... Tak nevim jestli je... celý příspěvek >
Cedr?, 19.3.2009 Obsahuje fotku
Nahodně jsem v malem zahradnictvi narazil na neoznaceny cedr, udajne atlantica. Spise bych podle delky jehlici usuzoval na deodaru, ale nejsem si jisty. Poradi nekdo? Diky. 
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika