Příspěvky uživatele - Ozzák

Lovecký a Turistický salám, 15.1.2020 Obsahuje fotku
Dnes jsem vstával ve 2 ráno a udím další várku vysočiny. Tentokrát jsem zvolil trochu jiný recept a jinou technologii, takže si s tím hraju už od čtvrtka a za 2 hodiny by mohlo být hotovo. Venku fučí ledový vítr a generátor kouře má dvojnásobnou... celý příspěvek >
Uzení špeku, 15.1.2020
Špek se povedl na jedničku. Takhle vypadá po 48 hodinách v udírně. Mám ho rád "mazlavý", jak zde někdo uvedl a proto jsem ho před uzením rozvlažil. Foto se mi nedaří vložit, protože obrázek prý má příliš velké rozměry.
Uzení špeku, 8.1.2020
Teplotu si mohu nastavit jakou chci, ale v tomto směru jsem panic a tak se raději ptám.
Uzení masa, 8.1.2020
Já nenastřikuji, ale poctivě ho máchám 4-5 týdnů v solném láku 20%, každý týden uvařím nový lák, jinak mám stejný postup jako vy. Maso vytáhnu a nechám ho do druhého dne vychladnout ve skleníku. Pokaždé je maso jako dortíček a s vodou už nepříjde do... celý příspěvek >
Uzení špeku, 8.1.2020
Ahoj všem. Povedlo se mi sehnat 2 kila Iberského špeku, který jsem naložil do solného láku a chci ho vyudit. Na jakou teplotu bych ho měl udit, stejnou jako bůček? Pokud by se někdo ptal proč jen 2 kila, tak jsem vzal všechno co ještě měli na... celý příspěvek >
Kaiserova elektrická udírna, 25.12.2019
Má zkušenost po 40 letech s udírnami je, že není nad dřevěnou a nemusí být zateplená.  Dobrá kombinace je zděná, s dřevěným vnitřním obložením, ale plechová je možná snadná na výrobu, ale to je asi jediná její přednost.
Uzení masa, 17.11.2019 Obsahuje fotku
Také se pochlubím včerejším výtvorem. Moc mi toho nezůstalo po náletu rodinných příslušníků.
Lovecký a Turistický salám, 9.11.2019 Obsahuje fotku
Tenhle recept mne dost zaujal a rozhodl jsem se ho vyzkoušet. Dneska jde do udírny.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika