|
Kaiserova elektrická udírna, 25.12.2019 to mě tedy hlava nebere jak je to možný, že tolik spokojených udičů, kteří přestali udit v klasické ať dřevěné či zděné a nechtějí se k nim vracet. Dle fotek např na facebooku vypadá jejich práce velmi dobře ať masa nebo klobás |
 |
Kaiserova elektrická udírna, 25.11.2019 jj nevypadá zle. Borniak je dražší na druhou stanu si ho vetšina lidí chválí v Pl vyjde podstatně levněji než u nás otázka je jak by to bylo s případným servisem. Je to dilema |
 |
|
 |
Kaiserova elektrická udírna, 23.11.2019 Zdravím, jak jste kupoval udírnu v Polsku? Jel jste přímo tam pro ní po předešlém objednání nebo jste si jí nechal poslat? Jak jste jí platil? děkuji |
 |
Šamotové cihly v zahradním grilu, 30.6.2019 zdravím, poradí někdo jakou maltou zdít šamotové cihly v zahradím grilu : Popř jakou maltou jste zdily a jak se vám to osvědčilo? |
 |
Délka kouřovodu k udírně, 3.5.2019 jj. To sem zvědav jak naměřím tech 35" :-)) |
 |
Délka kouřovodu k udírně, 3.5.2019 díky, ještě by mě zajímalo jaký se doporučuje min uhel kouřovodu mezi odvodem z topeniště a vstupem do udírny. Nebo kolik je to cm /m. Díky |
 |
Délka kouřovodu k udírně, 27.4.2019 Zdravím ,, jak dlouhý kouřovod mě doporučíte u zděné udírny? Průměr bude 150 mm a vychází mě délka 180cm. Není to moc,? Jak dlouhy jste udělali vy a jak funguje? Díky moc za odpovědi |
 |
Stavba udírny s grilem svépomocí, 12.4.2019 Jakou maltu použít při zdění venkovního krbu ze starých palených cihel.? Krb nebude pravděpodobně chráněn před povětrnostními vlivy a cihly bych chtěl nechat neomítnuté |
 |
Popraskaný krb, 12.4.2019 Jakou maltu použít při zdění venkovního krbu ze starých palených cihel.? Krb nebude pravděpodobně chráněn před povětrnostními vlivy a cihly bych chtěl nechat neomítnuté |
 |