|
Co vaše réva 2019?, 6.6.2019 Vedel by mi niekto prosím poradiť, konce listov na viniči mi černejú, čím to može byť spôsobené? je to nejaká choroba? Ďakujem. |  | Co Vaše réva 2018?, 3.1.2019 Ďakujem za podporu, k myšlienke založiť mikrovinohrad v Brezne na priviedla vášeň k vínu.Pracoval som na morave 4 roky a tam som prepadol tajto vášni.Podmienky a pôda v Brezne a morave sú určite veľmi rozdielne.Ale verím, že sa mi podarí dopestovať... celý příspěvek > |  |
|  | Co Vaše réva 2018?, 2.1.2019 Ďakujem za radu, vedenie mám klasické.No uvidím ako sa bude viniču dariť.Na rok 2019 predpovedajú ešte vačšie horúčavy ako boli tento rok. |  | Co Vaše réva 2018?, 2.1.2019 Po prvom roku od výsadby na jar odporúčate strihať výhony na dva očká?,aby som mohol v ďalšom roku tvarovať kmienok? alebo nechať už vyrastený a pomali začať tvarovať kmienok?
Ďakujem |  | Co Vaše réva 2018?, 1.1.2019 Ďakujem, veľmi poučná stránka.Akým hnojivom odporúčate prihnojovať vinič? |  | Co Vaše réva 2018?, 1.1.2019 Ďakujem za cenné rady, pestovanie viniča v takejto netradičnej oblasti beriem ako pokus, samozrejme počítam s možným neúspechom.Viete mi prosím doporučiť vhodné postreky viniča na jar?,a kedy ho aplikovať?
Ďakujem. |  | Co Vaše réva 2018?, 31.12.2018 Dobrý deň,dúfam, že na rok 2019 bude založené fórum.Je to pre mňa ako začiatočníka v pestovaní viniča na Horehroní veľmi užitočné.Na jeseň som zasadil odrody muštové - Dunaj, Roesler,Pálava a stolové Talisman.Horehronie, presnejšie mesto Brezno pod... celý příspěvek > |  |
 |
|