|
Raná, bezsemenná, rezistentní, mrazuvzdorná... aneb rozinky v podhůří a bez chemie?, 5.2.2016 Připojuji, také jsem se pokusil vyrobit ze Solarisu víno. Nechal jsem ho ale příliš hluboce prokvasit a má hodně kyselin, je z něho těžké suché víno. Já nejsem nějaký odborník na vína, nicméně kdo má rád polosladká - prosím neuražte se moravští... celý příspěvek > |  | Vinná réva do vyšších poloh, 5.10.2015 Samá voda, podhůří Orlické hory.
V zimě je tu fakt zima a v létě je chladno, žádná riviéra. I když poslední dvě zimy patřily mezi ty nejměkčí co jsem tu kdy zažil. |  |
|  | Vinná réva do vyšších poloh, 27.9.2015 Kontaktujte přispěvovatele Bred_ik. Má vynikající zkušenosti, poradí a když se sazenice objednají včas, dají se i získat. |  | Réva vinná pěstování bez postřiku, 22.9.2015 Potvrzuji Nero jako velmi odolný na choroby.
Nestříkám během roku na list vůbec nic. Loni ke konci veget. období chytil Solaris lehce plíseň (!), podobně Svatovavřinecké a Dornefelder, u nichž se to dalo čekat, mimojiné Dornf. letos velmi... celý příspěvek > |  | Vinná réva do vyšších poloh, 22.9.2015  ještě připojuji snímky
|  |
 |
|