Příspěvky uživatele - MK82

Křovinořez kolem 6000,-, 13.6.2014
Ano také mi nabízeli křoviňák za 15 000 o kterém říkali, že to už je,,křoviňák,, a určitě byl zase o mnoho lepší výkonější, lépe udělaný, s delší životností... jenže když vím, že mi stačí,,strunová sekačka,, na malou zahrádku tak si na to nebudu... celý příspěvek >
Ano moje znalosti v tomto směru nejsou kdo ví jaké, ale umím minimálně číst a do 4 taktního Dolmara bych opravdu nešel, za tyto peníze kdybych byl ochoten je dát bych šel raději do Echa nebo bych znažoval HQ 525RX kterou mi prodejce nabízel za... celý příspěvek >
No tak zrovna čínskej čtyřtakt bych nechtěl - popruhy nevím jaké jsou u tohoto modelu ale jinak to byla bída. Co se servisu týče dá se ale určitě to není takové jako HQ a Stihl. Když 4 takt tak něco jako Hondu.
Tak 12 ne ale 10 určitě - Lahváč. Nevšiml jsem si, že byla řeč o jiné hlavě nebo tak něco - pouze jsem se zmínil, že bych si časem docela dokoupil lepší popruhy. Ale víte co dobře ať je po vašem - za křoviňák jsem dal 7000 popruhy které bych... celý příspěvek >
Ano právě že počítat umím - když vybírám kolem 6000 tak 7 je u mne strop přes který nepůjdu. Stroje které mě zajímaly a jsou vypsány měli jen jednoduchý popruh přes rameno, takže tady je dvojitý u HQ výrazné plus. Na tu mou chvilkovou práci to... celý příspěvek >
To sice ano, ale je potřeba trošku rozlišovat - tady byl výběr kolem 6000,- to znamená těch 7 už bylo naprosté maximum a přidávat další peníze tak bych vybíral oproti původnímu záměru za jiné ceny. Popruhy si chci koupit příští rok letos ne a... celý příspěvek >
Jinak bych to tady již asi dál nerozebíral, jelikož už to nesouvisí s výběrem - takhle to může být ještě užitečné pro lidi co vybírají křoviňák kolem 6000,- Nabyté poznatky: Stihl FS 55 - viděl jsem - 0,75kW váha 5,1Kg - dobrý servis, dobré... celý příspěvek >
No tak ono vybírat stroj podle popruhů je asi nepodstatné ale jo jistou roli i to hraje - jenže znovu opakuji zde u té Husqvarny byly dvojité - jinde byl jen jednoduchý popruh přes rameno - takže nic lepšího se jinde stejně nekonalo ba naopak - leta... celý příspěvek >
JJ musí mít silnou mašinu to je mi jasné nicméně pořád to není nějak tvrdý materiál to by nemusel být tolik problém - kdysi jsem si nechával zabrat střelecký kabát a kalhoty a to je jiná liga co se materiálu týče - tvrdá kůže s nylonem v několika... celý příspěvek >
Tak jasně, že to zvedne cenu - na druhou stranu, žádný křovinořez v základu neměl nějaké lepší popruhy - ty co jsou u 128 R jsou celkem fajn na chvilku a na rozkoukání hlavně jsou dvojité u ostních výrobků byl jen jednoduchý přes rameno. Takže to... celý příspěvek >
Tak já zase lecos snesu pokud jde o pádné argumenty a jsou podložené zkušenostmi. Ty ND - tady to vycházelo u Husqvarny cca jako u Stihlu možná i laciněji - informoval jsem se u každé značky kterou jsem okukoval takže už v tom mám taky... celý příspěvek >
Křovinořez kolem 6000,-, 12.6.2014
To je pravda leč trošku smutná - hlavně z toho hlediska, že výrobek je pěkný a tím spíš takový prodejce pak v očích zákazníka značku poškodí. No četl jsem tu téma ohledně pevné hřídele a bovdenu - myslím, že u hobby křovinořezu má oboje své výhody i... celý příspěvek >
Křovinořez kolem 6000,-, 12.6.2014
No právě myslím, že zkreslené to bylo od prodejce - kde mi prodejce tvrdil, že ECHO má pevnou hřídel u všech modelů - když jsem mluvil se servisním střediskem ECHA bylo mi řečeno, že pevnou hřídel má až model ECHO SRM-236ES a né základní model který... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014
Aha děkuji - včera mi kamarád říkal, že tím, že takový slabý strojek držím na stejných otáčkách bez ,,vrkání,, s tím nožem od pravého poledne do 3 přes ten pařák a na metr a půl vysoké trávě tak to dost trápím, že nůž je těžký a má... celý příspěvek >
Krovinorez - namotava se trava, 12.6.2014
No tak přesně tu Husqvarnu 128 R jsem si včera koupil - jedná se mi tam v dotazu o rady ohledně startů a používání - jestli je na sekání nožem lepší přidávat plyn do záběru a pak pustit nebo držet stejné otáčky jako u struny a td.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika