Příspěvky uživatele - dr.lecter

Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 4.11.2015
takze ked to nema cenu riesit v takto malom mnostve (malo by to byt do 10lit mustu po vylisovani) co najlepsie pre mna spravit??? ja by som to spravil nasledovne :  rozmiagat bobule, odmerat mustomerom, docukrit na 23,kazdy den to 2... celý příspěvek >
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 3.11.2015
takze normalne do rozgniaveneho pridat cukor a dokladne premiesat,  no v clanku je pisane nakvasanie rychle 2-4dni a zacat lisovat, co bude pre mna lepsie tych 10-14 dni alebo tieto 2-4 dni? nebudem mat toho vela odhadujem tak po... celý příspěvek >
Ako pricukrit rozmiagane hrozno?, 3.11.2015
dal som to do takej klasickej masiarskej bednicky na balkon, umyl som to normalne len vodou zatial som to este nerozmiagal, mam tam cele prebrane bobule, zajtra dodam druhu polovicku, kedze nemam mlyncek, planujem to len pomiagat nejakym hranolom... celý příspěvek >
Medovka, 28.10.2015
zostrihal som ju na max 5cmm stonky od zeme, myslite je to to dobre???
Rada co nasadit do svahu, 12.3.2015
no to je dost vysoke, ja mam tam tie kvetinace tak 30-40cm nad zemou tak nieco pod to myslim
Rada co nasadit do svahu, 12.3.2015
Zdravim, mam cca 45 stupnovy svah priblizne 1,5m vysoky a 6m dlhy, zakopal som donho zopar kvetinacov (velkych), a potrebujem poradit co medzi to. mala by to byt ako provizorna skalka, skusal som zopar trvaliek a medzi to mulc ale plevel to prerasta... celý příspěvek >
Mulcovanie, 4.3.2015
a alebo ked tam necham normalne travnik, vadi to niecomu?alebo je to plus len sa zle kosi okolo toho
Mulcovanie, 4.3.2015
ane je krajsi aj mne sa to viac paci, ale ked lida pise ze zabranuje dusiku... tak neviem, a keby som dal len jemnu vrstvu tej kory a sem tam prisipal??? neni az taka draha 70l...4e
Mulcovanie, 4.3.2015
aha takze len pokosenu travu okolo a nie vela tak 5 cm hrubka a ku kmenu nic nech sa nedotyka
Mulcovanie, 4.3.2015
A keby som to spravil ako tu v clanku. Ale nie taky velky oblznik ale maly kruh okolo stromcekov, mam ich v rade, 1,5 rocne priblizne 3,5 m od seba, a pouzil by som vrstvu kory ihlicnanov ako v clanku
Mulcovanie, 4.3.2015
Zdravim, chcem sa spytat na mulcovanie okolo slivoni, konkretne Toptaste a Bystricka, je to spravne? ked tak tak cim? ci to nerobit vobec a pleve + travu plet rucne stale?
Rybezle a burina okolo, 21.10.2014
zdravim, chcem sa spatat ked vysadim rybezle popri plote a ohradim ich nejakym malym plotikom 20cm vysokym cca 1meter okolo kazdej a vysypem medzi ne mulcovaciu koru ci sa im bude darit a rast. chcem to nejako vyriesit aby som nemusel medzi... celý příspěvek >
Top taste medzi orechom?, 25.10.2013
jamy boli velke cca 3/4metra na priemer a hlbka tak 40cm, ale nedaval som naspet povodnu hlinu ale zahradnicky substrat a na vrch poslednych 10 cm povodnu hlinu, v jamach bolo vela kamena a korenov od toho orecha tak neviem co to spravi
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika