Příspěvky uživatele - IvetaK

Mravenci ve skleníku, pasti vyschnou, 21.6.2013
Koupila jsem takový růžový prášek a taky to sypu všude, kde se to hýbe:-). Viděla jsem, co dokáží mravenci, tak nechci, aby se stalo něco podobného i tady. Ten prášek se dá buď sypat, nebo rozpustit ve vodě a pak buď zalívat, nebo rozprašovat. Ale... celý příspěvek >
Angrešt, 21.6.2013
Takhle to nevypadá, naštěstí:-). Prostě je kulatý angrešt a na horní části je to takové vysušené. Skutečně doufám, že je to jen od sluníčka, protože je takové vedro... Díky za Vaše nápady!! Iveta
Angrešt, 21.6.2013
Taky jsem si říkala, jestli to není od sluníčka, objevilo se to až tento týden. Padlí si myslím, že znám a tohle vypadá jinak. Plody nejsou schované pod listy...
Mravenci ve skleníku, pasti vyschnou, 21.6.2013
A tohle můžu sypat i venku?? Zjistila jsem, že mám mravence po celé zahradě. Kam kopnu, tam je mraveniště. A samozřejmě jsou rostliny obsypané mšicema a oni si je tam chrání. Jahody mám skoro všechny nakousané, je to k vzteku. Pokud tohle nemůžu... celý příspěvek >
Angrešt, 21.6.2013
Dobrý den, prosím o radu. Letos se nám hodně obsypal angrešt, má spoustu plodů. Včera jsem zjistila, že spousta plodů je nahoře scvrklá a hnědá. Neporadí mi někdo, co se děje a jak tomu můžu zabránit? Děkuji! Iveta
Malinkaté mušky, 21.6.2013
Koupila jsem takové žluté obdélníčky, spousta se jich nachytala. Pak jsem se zdravě naštvala a rostliny "vyházela" ven na terasu. Zbytek mušek asi odletěl... :-)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika