Příspěvky uživatele - jz77f

Myši žerou myši?, 9.11.2014
To by člověk nedělal skoro nic jiného.. Moje myši spolehlivě přitahuje arašidové máslo. Páčka pastičky se jím dá pěkně pomazat. Ale rejsci to dokážou olízat aniž by past sklapla .
Prosím o identifikaci tohoto hlodavce, 9.11.2014
Děkuji!
Co mi to vyrostlo na zahradě za chlupatou dýni?, 9.11.2014 Obsahuje fotku
Sklizeno, ochutnáno. Chuť jako ovocný dort se šlehačkou .... Rozhodně se nedá hovořit o pachuti, neboť můj první chuťový dojem byl okurka. Druhý dojem směs okurky a cukety. Myslím, že použití v kuchyni může mít jako okurka. Škoda, že semena jsou asi... celý příspěvek >
Prosím o identifikaci tohoto hlodavce, 9.11.2014 Obsahuje fotku
Nevypadá ani jako myš domácí, hraboš, rejsek, hryzec.. Zakousla to kočka na zahradě.
Co mi to vyrostlo na zahradě za chlupatou dýni?, 22.10.2014 Obsahuje fotku
Nikdy jsem nic takového nepěstoval, nesel, a přesto mi to na zahradě vyrostlo. S tím už nic neudálám, je to tam, a brzy to sklidím. Spíš by mě zajímalo, jestli někdo neví, co to je. Je to hladké, chlupaté, strakaté, bachratější než cuketa, dlouhé asi... celý příspěvek >
Olejnatá dýně - semena, 22.10.2014
Asi je opravdu nejlepší semena upražit. Já jsem je sušil v sušičce ovoce celý den, propálil jsem spoustu elektřiny a stejně byla gumová.
Sklizeň česneku, 18.8.2014 Obsahuje fotku
Letos jsme sklidili 5 druhů paličáku: Dukát, Vekan, Slavín, "Petrák" (od příbuzných, neznámý druh), a "čína" (můj hokus pokus s konzumním česnekem prodávaným v Kauflandu), a jeden nepaličák (Lukan). Jak je vidět z obrázku, nejlépe vyšel "Petrák", na... celý příspěvek >
Je kos škůdce?, 11.6.2013
Není, protože za normálnch okolností neškodí. Jako člověk. Jsou ale situace, kdy se škůdcem stane. Na zahradě u domu se "můj" kos věnuje pouze zbytkům na kompostu. Zeleninu a jahody nechává na pokoji. Na další zahradě, kterou mám jinde, musím... celý příspěvek >
Čím (ne)popisovat štítky, 9.6.2013
Štítek (který vidíte na fotce) je právě z lamely ze staré žaluzie. Na přečtení vyrytého nápisu bych musel mít lepší zrak, tak asi zůstanu u fixů.... Zaujal mě "lakový popisovač". Je světlostálý, nerozpustný, otěruvzdorný a měl by odolát teplotám do... celý příspěvek >
Kdy po zasazení začne broskvoň rašit?, 9.6.2013
Aktualizace. Broskvoň, o kterou v tomto tématu šlo, se už krásně zelená. Trvalo jí to od zasazení 6 týdnů. Děkuji všem za odpověď. Pozn.: Stejnou obavu jsem měl u lísky. Ta obrazila dokonce až po dvou měsících po zasazení. Většina větviček i přes... celý příspěvek >
Čím (ne)popisovat štítky, 9.6.2013 Obsahuje fotku
Dva roky po sobě jsem udělal stejnou chybu: Štítky jsem popsal fixem, který vám v papírnictví prodají jako "zaručeně trvalý". Jmenuje se Centropen Permanent . Za 14 dní vypadá nápis jako na obrázku. Dokonalý zmizík. Nedávno jsem zkusil čínský fix (4... celý příspěvek >
Kdy po zasazení začne broskvoň rašit?, 1.5.2013
Děkuji za odpověď, dodal jste nám naději!
Kdy po zasazení začne broskvoň rašit?, 1.5.2013
Dobrý den, před měsícem jsme zasadili Fair Haven, koupenou v zahradnictví, a stále neraší. Dřevo není suché, ale nejsou vůbec patrné pupeny. Je ještě šance nebo je to začátek konce? Děkuji.
Další diskuze:  6  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika