|
Okus plodů paprik - svinky?, 11.7.2020 Vzhledem k tomu, že na místě činu nebyly zanechány stopy slimáčího slizu, vidím to na olgoje chorchoje.
jz77f |
 |
Okus plodů paprik - svinky?, 4.7.2020  Dobrý den,
něco nám ve skleníku okousalo papriky (viz. foto). Na vybranou mám mravence, mouchy, nebo svinky. Nic jiného tam teď nežije. Mohly to udělat svinky?
jz77f |
 |
|
 |
Je to obávaná monilióza višní?, 23.5.2020  Mám 1 rok starou višničku. Letos pár větví začalo usychat (viz. foto). Jedná se o moniliózu? Pro jistotu jsem je ustříhl a zlikvidoval.
Děkuji,
jz77f |
 |
Co je to za mouchu?, 2.5.2020  Dobrý den,
navezli jsme do skleníku hnůj a hlínu a teď se nám tam vylíhly tyto mouchy. Jsou hubenější než moucha domácí a trochu do žluta. Vůbec se jim ze skleníku nechce. Neví někdo prosím o koho se jedná a jak se jich zbavit? Zkoušel jsem... celý příspěvek > |
 |
Zčernalé listy mrkve, 31.8.2019 Děkuji za odpověď. |
 |
Černé díry v paprikách, 31.8.2019 Teď jsem to zkouknul na YouTube a je to ono. Skvělá rada, děkuji Vám za ni!
jz77f |
 |
Zčernalé listy mrkve, 31.8.2019  Dobrý den,
dnes mám ještě jeden dotaz na odborníky. Na fotografii je vidět odcházení listů mrkve. Čím je to prosím způsobeno?
Děkuji,
jz77f |
 |
Černé díry v paprikách, 31.8.2019  Dobrý den,
letos nám papriky likviduje nějaká nemoc (viz. foto). Mysleli jsme, že je to spálené od sluníčka, ale některé exponované to nemají a naopak některé schované pod listy to mají. Co to prosím je a co s tím?
Děkuji,
jz77f |
 |
Zastřihnout výhony vysazené višně?, 23.3.2019 Mnohokrát děkuji za radu. Jdu na to! |
 |
Zastřihnout výhony vysazené višně?, 23.3.2019  Dobrý den,
vsadil jsem višeň právě koupenou v Tescu (viz. obrázek). Mám zastříhnout větve na 2/3 délky?
Děkuji. |
 |
|
 |
Co je to za semena?, 11.1.2019  Dobrý den,
přišla mi semena bez názvu. Objednal jsem si toho více, tak nevím, co to je. Může mi někdo prosím poradit? Nejsou větší než 5 mm v průměru a jsou plochá. Děkuji.
jz77f |
 |
Je to moravský sladkoplodý jeřáb?, 22.9.2018 Děkuji za odpověď. Nicméně tyto červené jeřabiny jsem našel na stránce prodejstromku.cz pod Moravským Sladkoplodým.
|
 |
Je to moravský sladkoplodý jeřáb?, 16.9.2018  Plody jsou tmavočervené a kyselé. Jíst se dají, ale nic moc. |
 |
Na ptáky jsme krátký, 27.5.2018  Tohle za našich mladých let nebývalo. Asi sem tyto móresy přitáhli ptáci z jihu. Dnes špačci a kosi likvidují úrodu třešní systematicky a ve velkém. |
 |
Jak ošetřit stromek s nemocnými listy?, 26.5.2018  Dobrý den,
máme necelý rok zasazenou Williamsovu hrušeň. Asi před 14 dny se začaly listy měnit a teď vypadají jako na přiloženém obrázku. Nevíte prosím někdo co s tím? Děkuji.
jz77f |
 |