Příspěvky uživatele - jz77f

Okus plodů paprik - svinky?, 11.7.2020
Vzhledem k tomu, že na místě činu nebyly zanechány stopy slimáčího slizu, vidím to na olgoje chorchoje. jz77f
Okus plodů paprik - svinky?, 4.7.2020 Obsahuje fotku
Dobrý den, něco nám ve skleníku okousalo papriky (viz. foto). Na vybranou mám mravence, mouchy, nebo svinky. Nic jiného tam teď nežije. Mohly to udělat svinky? jz77f
Je to obávaná monilióza višní?, 23.5.2020 Obsahuje fotku
Mám 1 rok starou višničku. Letos pár větví začalo usychat (viz. foto). Jedná se o moniliózu? Pro jistotu jsem je ustříhl a zlikvidoval. Děkuji, jz77f
Co je to za mouchu?, 2.5.2020 Obsahuje fotku
Dobrý den, navezli jsme do skleníku hnůj a hlínu a teď se nám tam vylíhly tyto mouchy. Jsou hubenější než moucha domácí a trochu do žluta. Vůbec se jim ze skleníku nechce. Neví někdo prosím o koho se jedná a jak se jich zbavit? Zkoušel jsem... celý příspěvek >
Zčernalé listy mrkve, 31.8.2019
Děkuji za odpověď.
Černé díry v paprikách, 31.8.2019
Teď jsem to zkouknul na YouTube a je to ono. Skvělá rada, děkuji Vám za ni! jz77f
Zčernalé listy mrkve, 31.8.2019 Obsahuje fotku
Dobrý den, dnes mám ještě jeden dotaz na odborníky. Na fotografii je vidět odcházení listů mrkve. Čím je to prosím způsobeno? Děkuji, jz77f
Černé díry v paprikách, 31.8.2019 Obsahuje fotku
Dobrý den, letos nám papriky likviduje nějaká nemoc (viz. foto). Mysleli jsme, že je to spálené od sluníčka, ale některé exponované to nemají a naopak některé schované pod listy to mají. Co to prosím je a co s tím? Děkuji, jz77f
Zastřihnout výhony vysazené višně?, 23.3.2019
Mnohokrát děkuji za radu. Jdu na to!
Zastřihnout výhony vysazené višně?, 23.3.2019 Obsahuje fotku
Dobrý den, vsadil jsem višeň právě koupenou v Tescu (viz. obrázek). Mám zastříhnout větve na 2/3 délky? Děkuji.
Co je to za semena?, 11.1.2019 Obsahuje fotku
Dobrý den, přišla mi semena bez názvu. Objednal jsem si toho více, tak nevím, co to je. Může mi někdo prosím poradit? Nejsou větší než 5 mm v průměru a jsou plochá. Děkuji. jz77f
Je to moravský sladkoplodý jeřáb?, 22.9.2018
Děkuji za odpověď. Nicméně tyto červené jeřabiny jsem našel na stránce prodejstromku.cz pod Moravským Sladkoplodým.
Je to moravský sladkoplodý jeřáb?, 16.9.2018 Obsahuje fotku
Plody jsou tmavočervené a kyselé. Jíst se dají, ale nic moc.
Na ptáky jsme krátký, 27.5.2018 Obsahuje fotku
Tohle za našich mladých let nebývalo. Asi sem tyto móresy přitáhli ptáci z jihu. Dnes špačci a kosi likvidují úrodu třešní systematicky a ve velkém.
Jak ošetřit stromek s nemocnými listy?, 26.5.2018 Obsahuje fotku
Dobrý den, máme necelý rok zasazenou Williamsovu hrušeň. Asi před 14 dny se začaly listy měnit a teď vypadají jako na přiloženém obrázku. Nevíte prosím někdo co s tím? Děkuji. jz77f
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika