|
Prosím poraďte - benzínová sekačka s elektrostartem pro 75 letou maminku, 12.9.2012 Možná v tomto případě bych se poohlédl po aku sekačce. Třeba Stihl - Viking má v nabídce takovouhle sekačku. Ale prvotní investice (sekačka, nabíječka + akumulátor) je cca 18 tis. Kč. Jen akumulátor a nabíječka tvoří polovinu z této ceny, ale... celý příspěvek > |
 |
Pro travní sekačku do Polska?, 9.9.2012 Mám sekačku Stiga původně s motorem Brigs Straton. Popár letech se mi podařilo sekačku zničit- nakopnutá hřídel, motor začal vibrovat. Vykašlal jsem se na opravu a před několika lety jsem v Plusu (dnes Penny) koupil čínskou benzínovou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Travní sekačka po 13-ti letech dosloužila, 7.9.2012 Ještě bych do výběru zařadil Stigu Collector 46S. Je za solidní peníze, v šíři záběru 46 cm celkem solidní 3,5 HP motor, kvalitní šasi. |
 |
Zkušenosti z řetězovou pilou na akumulátory, 7.9.2012 Já jsem si asi před měsícem koupil tu Stihl. Pro rejpaly podotýkám, že vlastním i benzínovou pilu stejné značky. Ale byl jsem mile překvapen řezným výkonem té aku pily a i výdrží akumulátoru. Myslím si že v pohodě strčí do kapsy malé benzínové hobby... celý příspěvek > |
 |
Zkušenosti z řetězovou pilou na akumulátory, 6.9.2012 Máte někdo tu Husqvarnu 436 Li? Prodejci o tom nic nevědí (aspoň u nás) s cenou je to takový nejasný. Někde jsem ji našel údajně za 8400 včetně nabíječky a baterie. Na Husqvarně jsem vypátral doporučenou cenu za toto 13990, v zahraničí se pila s... celý příspěvek > |
 |