|
Élektromagneticka štartovacia cievka Tecumseh - sviečka, 11.7.2011 Ja som meračom zmeral obe sviečky. Novu aj staru. Na novej som mal odpor a na tej starej nie. To že som tu medzeru na 0,25 potom doladil, tak vdaka tomu sa mi už iba lahšie štartovalo s tou novou sviečkou. čiže ta indukcia cievky bola väčšia. Takže... celý příspěvek > |  | Élektromagneticka štartovacia cievka Tecumseh - sviečka, 11.7.2011 Takze problem je vyrieseny. Odskusal som na primarnom a sekundarnom zdroji prud, vsetko bolo v poriadku, dokonca aj vo vnútri kábla, aj cievka samotna s kostrou bola spojena. Takze som sa opät vratil ku sviečke, ktoru som na začiatku považoval za... celý příspěvek > |  |
|  | Élektromagneticka štartovacia cievka Tecumseh - sviečka, 11.7.2011 Ano, to mate pravdu. To je vsetko v poriadku. Mne sa ale priznal ujo, ze mi potocil šrobom, ktorym sa dá kolisanie otačok doladiť. |  | Élektromagneticka štartovacia cievka Tecumseh - sviečka, 11.7.2011 Ano, motor uz potom fungoval, nie uplne normalne, sem tam kolisali otacky, ale to uz som prisiel na chybu preco. Vyskusam teda este zmensit medzeru na 0,25mm. |  | Élektromagneticka štartovacia cievka Tecumseh - sviečka, 10.7.2011 Dobry den,
mal som komplet rozobratu kosacku Tecumseh Vangate Prisma. Po vycisteni som sa dal do zlozenia. Vsetko islo hladko az pokial som nesiel nastartovat.
Sviecka mi nehadze iskru. Cim to moze byt? Vzdialenosť medzi magnetom a startovacou... celý příspěvek > |  |
 |
|