Příspěvky uživatele - Pepsin

Hobby secí strojky, 25.2.2014
nejde o očekávání, ale mám praktické zkušenosti, že ne vždy vše co se dnes prodává vůbec funguje, tak je lepší se zeptat, než si něco pořídím děkuji za názor
právě jsem ale na netu četl, že to není žádná sláva, mi by se nejvíc líbil ten plastový, ale když jsem prohlížel internet, tak jej prodávalo tolik lidí, až mne to udivilo, už několikrát jsem zjistil, že je to proto, že výrobek nesplňuje to, co od něj... celý příspěvek >
Krásný den všem, chtěl bych se zeptat na zkušenosti s secími stokky do 1000 kč, našel jsem 3 kotoučové dva Secí kotouč Wolf-Garten a jeden ruční Mono, nikde žádná recenze zda je to funkční na mrkev, petržel atd.děkuji
Květák a Brokolice, 2.1.2014
děkuji všem za zajímavé příspěvky, dlouho jsem se neozval.ale mám toho moc.Brokolice mi z letních výsevů rostli až do začátku podzimu a dělali maličké hlavičky.Květák také, ale u obou jsem už dosypal vápník.Přesto to ještě nebylo jak by mělo.Ten... celý příspěvek >
Květák a Brokolice, 11.7.2013
Prosím, o zkušenosti s pěstováním těchto plodin, nedaří se mi je vypěstovat, květák nemá správnou hlavu ani brokolice, přitom listy nádherné???
Ovocné keře, 21.6.2012
Dobrý den, chtěl bych si namnožit rybíz, angrešt,boruvky kamčatské, kanadské,amelanchierovy, můžete poradit kdy je nejvhodnější čas a jakým způsobem, děkuji
Papriky kvetou a odpadnou, 7.8.2011
dobrý den, mám dotaz, nějak nerozumím tomu, vysadil jsem asi 30 paprik, kvetli krásně hned od začátku, ale vždy když se objeví náznak papriček odpadnou, není na nich skoro nic a zbytek co roste, je min vzrůstu, nerozumím tomu, díky za radu
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika