Příspěvky uživatele - j.c.

Jaký drtič větví, 22.2.2011
Prioritou a určení tohoto strojku je zpracování větví po prořezu stromů, vinice, čili výroba a zpracování materiálu na kompost. Při shlédnutí všech videí mám i já pocit že tomu hodně chybí a ty co se mi opravdu líbí většinou pohání traktor. Pro tyto... celý příspěvek >
Jaký drtič větví, 22.2.2011
Po dvouletém váhání jsem dnes na základě slušných recenzí, líbivého vzhledu, festovní konstrukce a velmi sympatického přístupu prodejce pořídil drtič větví Flymo 2500. Těšil jsem se na víkendové sbírání prvních zkušeností nicméně se zdá že virus... celý příspěvek >
Vyber hrusne na zahradu, 21.2.2011
Bude to individualní ale je nejlepší z hrušek.
Solo Twin, 20.2.2011
Čištění žeber válců u těchto pil zabral asi hodně času, přesto váhově už na ůrovni. Předpokládám vysokou ochotu motoru jít " za plynem", vysokou spotřebu a díky mazacímu poměru směsi práce s touto pilou asi nebyly žádný Luhačovice. Zvláštní... celý příspěvek >
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 20.2.2011
Polykarbonátu na skleník bysem se v dnešní době nebál. Nezdá se mi, že by mé sluneční brýle ani po letech ztáceli na kvalitě sklíček a aní krytí nad balkonem a vstupními dveřmi na původním zabarvení, navíc je odolnost polykarbonátu na případný... celý příspěvek >
Vysokotlaký čistič Karcher 2.980, 19.2.2011
typ přístroje Karcher 2.xxx nám pořídili v práci na umývání techniky a 2 dodávek. Tlak vody je dostatečný na umytí bot, koberečků z auta popř disků popř demižonu. Na větší plochy je naprosto nedostatečný průtok a množství vody které stroj dává, čili... celý příspěvek >
Solo Twin, 19.2.2011
Já jsem zůstal pro dnešek u dřeva. Dotáhl jsem si z Plzně fajnovou prácičku, řezbovaná komoda r.v. 1880 2,4m ale bude na ní hodně práce. S pikou se jdem vyvětrat až příští tejden.
Solo Twin, 19.2.2011
Nuž Radku klobouk dolů. Mmch tvoji radu s ponecháním tahové lišty u nakloněného stromu s dutinou jsem minulý týden použil a chovalo se to jak jsem jen odhadoval. Měl jsem z toho radost.
Solo Twin, 19.2.2011
Jestli ještě mohu dotaz- z našeho pohledu evropana ovládla Evropa světový trh nabídkou a výrobou m. pil. Je v současné době nějaký fungující výrobce nám neznámý nebo míň známý v USA nebo v Kanadě jehož výrobky by stály za... celý příspěvek >
Solo Twin, 19.2.2011
Tohle vlákno jsi založil a je vedené jako zajímavost a kousek historie z konstrukčních řešení pil tedy se ještě zeptám, kolik modelů nebo značek mělo v nabídce dvou nebo víceválcová řešení.
Solo Twin, 19.2.2011
Šroubek se šlicem a jistící matka na něm??
Solo Twin, 18.2.2011
O tom že su dobrej sem nepochyboval samozřejmě ani na chvíli ,  Nedávno jsem čučel u jakési stodoly na hoooódně stará kola z povozu v pěkným stavu, jak to měli dobře udělaný.  Historie je zajímavá, za sebe prosím na každý měsíc aspoň jednu... celý příspěvek >
Trativod, 18.2.2011
Množství odpadní vody sváděné do septiku nebo usazovací jímky se dá zredukovat rozdělením odpadů odcházejících z chaty. Splaškovou vodu z WC a ze dřezu v kuchyní do septiku nebo jímky, vodu z koupelny rovnou do trativodu. V případě usazovací jímky je... celý příspěvek >
Solo Twin, 18.2.2011
Radku těžce hádám, ale jediný větší vstupní otvor snad na olej je na obr. č. 5 na spodní straně těla pily uzavřen šroubem s větší havou snad na kombi klíč. V souvislosti s tím mě i napadlo že olejová nádrž by snad i mohla být tvořená rukojetí, což v... celý příspěvek >
Komposter, 16.2.2011
Dřevo bude nejspíš v přímém kontaktu s materiálem. Vlastnost organismů a vlhkosti v kompostu je dřevo rozkládat. Z poškození nebo toxikace kompostu nátěry bych obavu neměl, ale dřevo nátěry neochrání a životnost desek v paletách bude 4 max 5 let.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika