Příspěvky uživatele - 25.47

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak čistíte po práci benzínovou sekačku?, 30.5.2009
S manželkou sekačku zvedneme, položíme na trubkové lešenářské kozy, hlínu vyškrábu špachtlí, vystříkám vodou, nechám okapat-oschnout a je stále jako nová. 
Benzin v zahradni technice, 18.11.2008
No a co sekačka, motor čtyřtakt BS? Na zimu vypustit benzín i olej? Jirka.
Benzin v zahradni technice, 18.11.2008 Obsahuje fotku
Omlouvám se za kvalitu fota, je to dělané na scanneru. Jirka.
Benzin v zahradni technice, 18.11.2008
Dbrý den Radku. Pila řeže perfektně, včera už pořezala pár polen. Ještě bych měl jeden, snad už poslední dotaz. Při čištění výfuku jsem si zapoměl zapamatovat jak byl složen. Jedná se mi o plechovou vložku, kterou procházejí dva dlouhé šrouby, které... celý příspěvek >
Benzin v zahradni technice, 16.11.2008
Znova vypráno, vysušeno fenem, profouknuto kompresorem který mám na dofukování kol u auta a jede jako drak. Po vychladnutí jsem doladil volnoběh a příští týden ještě zajedu do servisu na seřízení otáček.  Na ucho se mi zdají otáčky OK, ale sychr... celý příspěvek >
Benzin v zahradni technice, 16.11.2008
Ještě jednou jsem rozebral karburátor, pořádně vyčistil těsnění mezi válcem a vše doslova vykoupal v benzínu. Po montáži jsem třikrát zatáhl a pila běžela na základní nastavení karburátoru. Zapoměl jsem totiž nasadit vzduchový filtr. Po nasazení opět... celý příspěvek >
Benzin v zahradni technice, 15.11.2008
Husqvarna 36. 12 let stará pila. Už jsem tu popisoval problémy se startem a kolísáním otáček. Palivový filtr + svíčka vyměněny. Chvíli jde, chvíli ne. Už jsem s toho na prášky. Karbec vyndám a memránu vyfotím. (až se vrátí dcera s foťákem z... celý příspěvek >
Benzin v zahradni technice, 14.11.2008
Dobrý večer Radku. Rád bych se zeptal na membrány, ale u motorové pily. Dnes jsem poprvé rozebíral karburátor a nevím jak má membrána správně vypadat. Ta na mé pile je v místech kde jsou na karburátoru otvory na přetékání paliva, řekl bych vytahaná.... celý příspěvek >
Špatný start a kolísání otáček, 3.11.2008
Nedalo mi to a sundal jsem víčko nádrže vzal baterku a zjistil usazeniny, asi z té staré břečky. Silnou špejlí s hadříkem vyčistil, protože nešly vypláchnout. Filtr jsem 2x vymáchal v acetonu, vyfoukal a 2x v čistém benzínu a opět vyfoukal. Stejně na... celý příspěvek >
Dík! Ve středu jedu na nákup. Jirka
Dobrý den Radku. V prvním příspěvku jsem psal, že jsem nové náplně dal. Bohužel mě nenapadlo vypláchnout nádrž. Tuším, že tchán do pily lil Speciál, ale v prodejně, kde jsem kupoval olej doporučily Natural 95. Zkusím tedy nádrž vypláchout čistým... celý příspěvek >
Špatný start a kolísání otáček, 2.11.2008
Dobrý den a díky za reakci. Pila byla zakoupena před dvanácti lety, benzín v ní byl minimálně dva roky. Včera jsem ještě zkoušel nastartovat. Někdy chytla dobře někdy zůstala ve vysokých otáčkách a po přidání plynu se zadusila. Během týdne koupím... celý příspěvek >
Špatný start a kolísání otáček, 31.10.2008
Dobrý den. Od tchána jsem dostal m. pilu Husqvana 36. Pila je asi 10 let stará, málo používaná - poslední 4 roky vůbec. V pile byl ještě benzín i olej, po chvilce mordování i chytla. Protože byla neudržovaná, odkrytoval jsem ji a perfektně vyčistil... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika