|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
HQ 570 , 20.10.2007 Mohl bych uvádět nějaké tech. parametry, ale asi není třeba, jistě je znáte. Předně je třeba uvést, že každý výrobce motorových pil uvádí novou pilu, jako něco, co doposud nebylo a překonává současné typy.Je to běžný technický pokrok a děje se... celý příspěvek > |  | Stihl a internet, 20.10.2007 Ano, pěkný úspěch, neboť zákazník většinou při problému musí po nákupu bojovat. Právě vytrvalost a někdy i ta správná drzost vede k úspěchu. Ovšem je otázka, jestli podtrženo sečteno si nakonec neřekneme, nešlo se tomu vyhnout,... celý příspěvek > |  |
|  | porucha štartování, 19.10.2007 Tak vidíte, stačilo napsat vyklepněte :)) ventilátor a vyměňte šnůru, ale takto nepoznám Vaši zručnost, zkušenosti - výsledek by při strohém vysvětlení mohl potom dopadnout obráceně. |  | porucha štartování, 18.10.2007  Pokud máte pilu v záruce a blízko servis, tak je to nechte udělat. Není to složité, ale je třeba trochu zručnosti a také nářadí. Je třeba zajistit proti otočení ventilátor, povolit matku(pozor - opatrně, ať se nezraníte a nebo neulomíte lopatku... celý příspěvek > |  | Výběr sekačky na vysokou trávu, 18.10.2007  S tím výběrem bych souhlasil - 2 takt, jenom doplním, že na Dakru máme ovládání pojezdu ruční pákou na řídítkách a vypíná se i v záběru bez problémů. Pouze je občas vhodné vedení záběrových kol a lanko v bovdenu namazat. 2 takt Vám splní... celý příspěvek > |  | Jaký koupit křovinořez?, 15.10.2007 Volil bych variantu, která bude vyhovovat - pokryje většinu mých požadavků, jestli máte větší plochy - je nesmysl koupit např. C rukojeť, nebo pokud potřebujete jen dodělávky je naopak vhodnější. Pokud využijete obě... celý příspěvek > |  | Tecumseh 3.5hp, 15.10.2007 Promiňte - přitom jsem na to myslel, ale nenapsal. V tomto případě je měrka pouze ten nálitek, tak se držte doporučené hladiny a nedávejte více oleje - zde více neznamená lépe. |  | Jaký koupit křovinořez?, 15.10.2007 Nedávno jsem to popisoval, ale sám to nemohu najít :)), je toho už hodně. Hlavní přednosti rukojetí typu D,C - lepší ovladatelnost v malých prostorech - kolem a mezi stromy, keři domy, ploty. Nevýhody - ergonomie - máte více zatíženou jednu ruku,... celý příspěvek > |  | Fichtel, 14.10.2007 www.motoruf.de, www.ersatzteil-service.de, zkuste na těchto adresách, možností je hodně, ale v cizině. |  | Tecumseh 3.5hp, 12.10.2007  Mělo by Vám stačit 1 balení cca 0,6 l. Neplňte po horní hranici, těsně pod střed. Máte tento typ? |  |
|  | Jaký koupit křovinořez?, 11.10.2007 Tedy 50% spokojenost - myslíte, že je to hodně, nebo málo? |  | benzínová sekačka PM 480 S 4, 11.10.2007 Máme PM480 S, klasika - spokojenost, záleží na Vašich požadavcích, tento typ je novinka, proto je to těžké nyní hodnotit. Vložím sem parametry Šířka: 48 cm, Typ motoru: 50 3,7kW,5PS / B & S, Typ sekání: 4 cut (mulčování), Výška sekání:... celý příspěvek > |  | Křovinořezy Komatsu-Zenoah?, 11.10.2007 Abych pravdu uvedl, tak jsem se zpočátku celkem zaradoval, protože jsem čekal, že to bude i pomůcka pro mě. Po přečtení testu se dá konstatovat, že to není test, ale laické porovnání někým, kdo posuzuje stroj dle toho, že když je v podstatě... celý příspěvek > |  | Komfort sečení, 10.10.2007 Hlavní rozdíl je v tom, že obě ruce máte na řídítkách, která jsou vyšší - jste ve vzpřímenější poloze, dále manipulace - změny směru, kde chcete sekat jsou rovnoměrně rozloženy na obě ruce( jinak trpí více ruka na držadle), na řídítkách... celý příspěvek > |  | Jaký křovinořez do 10000 Kč?, 9.10.2007 Podívejte se na nabídku, je toho opravdu moc. Třeba jsem viděl Dolmar MS 430U, který je s popruhy a 4 cípým nožem a strunovou hlavou nyní v akci v ceně Vašeho požadavku . Má solidní vybavení - to se podívejte v popisu, výkon... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|