Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Homelite, Hecht nebo Partner? Co je lepší., 22.11.2007
Zkuste se kontaktovat zde www.homelite.cz/homelite/index.php, pokud jste to již neučinil. Já jsem používal jinou lištu, než byla s nápisem Homelite(Oregon). Je třeba trefit na prodejce, který má chuť poradit. Někteří, když neslyší svoji... celý příspěvek >
Palivová přísada do benzínu, 20.11.2007
Já to vím, ale určitě nejste tak naivní, abyste věřil tomu, že ošetřený benzín bude po delší době stejně dobrý, jako nový benzín. Jestli se Vám to zamlouvá, tak Vám nebráním :))), u toho vyhrnování sněhu to je pochopitelné a pokud takový stroj... celý příspěvek >
Palivová přísada do benzínu, 20.11.2007
Ta přísada, jestli máte na mysli proti lid. stárnutí benzínu má význam, když máte nějakou zásobu a třeba za měsíc chcete dál řezat, nebo sekat. Na takovou dobu - třeba až 5 měsíců bych to nedoporučoval. Přikláním se k názoru spotřebovat -... celý příspěvek >
Výběr pily, 16.11.2007 Obsahuje fotku
Tady jsou technické informace dle DLG.
Malotraktor Vari, 15.11.2007
Pěkná práce, jistě i cenově to výborně vyšlo, dle toho, jak jste popisovali z čeho je radlice vyrobena :)). Právě rovnost podkladu je podmínka úspěchu při odhrnování sněhu. U nás bych radlici moc nevyužil, protože máme různé povrchové úpravy a... celý příspěvek >
brúska reťazí gude 2500, 14.11.2007
Díky za super popis. Přeji spokojenost a dlouhou životnost výrobku.
Starty pily Castor, 11.11.2007
Obecně bych doporučil se zaměřit na  sytičovou klapku - podívejte se když zatáhnete za sytičovou páčku - prostě zapnete sytič, jestli je sytičová klapka těsně uzavřená. Další problém může být v dodávce paliva(podtlak v nádrži, palivový... celý příspěvek >
Sněžná fréza (možná příliš honosný název :)) další fotky, 11.11.2007
To jsme úplně někde jinde, jak cenou, tak tím co to dovede. Ani se neodvažuji to srovnávat, dal jsem to sem pouze pro zajímavost. :))
Sněžná fréza (možná příliš honosný název :)) další fotky, 11.11.2007 Obsahuje fotku
Zde jsou další fotky, natočil jsem video, ale asi to nebude nic moc, neboť jsem musel v tom sněžení obsluhovat jednou rukou stroj a druhou natáčet. Video bude třeba zmenšit a potom vložit na youtube, pokud to bude stát za to. Jinak natočíme... celý příspěvek >
Sněžná fréza (možná příliš honosný název :)), 11.11.2007 Obsahuje fotku
Tak dnes to přišlo, jako vždy  - do Vánoc daleko a sněhu skoro po pr.... :))). Škoda, že není tak 23.12. -z pohledu idylky. Ale k věci. Protože jsem použil svoji techniku k úklidu sněhu, tak jsem při té příležitosti nafotil úpravy. Kartáč musí... celý příspěvek >
Husqvarna 340, 10.11.2007 Obsahuje fotku
Jak  jsem tuto pilu opravoval, tak jsem pro představu, o čem je řeč nafotil některé podstatné konstrukční prvky. Fotky jsou mobilem, tak to zohledněte :)). Toto není nijak negativně myšleno, ale pro představu - takové obrázky a ještě další,... celý příspěvek >
Technika orby, 8.11.2007
Na toto jsem zapoměl odpovědět. V době, kdy jsem vylepšoval a zkoušel různé úpravy (orba a doprava v těžkém terénu) jsme potřebovali ani ne z důvodu kultivace, ale z důvodu srovnání pozemku nadělat hlínu. Tu potom rozhrnout a vyrovnat. Orbu jsem... celý příspěvek >
Technika orby, 8.11.2007 Obsahuje fotku
Máte tento typ spojky? Jinak jsem našel toto, ale návod momentálně nemám, protože jej nepotřebuji - provozuji 4 takty. Ale není problém jej zajistit. ...Dvoudobé motory mají velmi jednoduchou údržbu. V našich končinách se používají nejčastěji naše... celý příspěvek >
Otáčkoměr, 7.11.2007
Asi to bude do 9999 ot/min., což je použitelné pro 2 takty, ale které jsou třeba na Vari malotraktorech a 4 takty s rezervou. 
Malotraktor Vari, 6.11.2007 Obsahuje fotku
Díval jste se na radlici ASR - je spec. k Vari.  Už jsem několikrát viděl inzerát, kde byla i v příslušenství radlice. Nová stojí 3890,- takže ta starší by určitě byla kolem cca 2000, -   možná chcete kutit :))), ale je to také... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika