Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 3.5.2008
Dík, to je fakt důležitější než bruska :)))). 
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 3.5.2008
P. 120.31, ledacos jsme si vyříkali, spolu myslím na rovinu. Nesnižujte se k tomu, že od problému utečete např. vytýkáním, že někdo něco dělá, nebo ne. Já jsem teď plánoval 3 dny, co všechno udělám a systém, který v tomto státě perfektně funguje... celý příspěvek >
motorova kosacka aj do svahu, 3.5.2008
Pokud máte většinu svahu kolem 15°, tak bych si s tím nedělal těžkou hlavu. Dostupnost 4 taktu je cca 25°, 2 takt kolem 30° a tlakové mazání až 45° - to je střecha ne svah :))). Já používám 4 takt klasiku nárazově na větších svazích... celý příspěvek >
Sekačka Dolmar nebo Stiga, 3.5.2008
Používáme nižší řadu PM480S a jedině odloupnutá barva v místě centrálního nastavení je znatelné opotřebení.Samozřejmě nůž a prostor kolem něho - stopy od prachu a trávy, odloupnutá barva a ostření. To u al. šasi odpadne, ale nůž se... celý příspěvek >
Elektrická sekačka, 3.5.2008
Dolmar má v nabídce el. sekačky, které mají motory Makita. Model ES 4818 S navíc mulčuje a má pojezd. Ovšem cena bude vyšší - to je již na Vás. Rozhodně z vlastní zkušenosti vím, že u těch levných sekaček(strunovek také) se nevyplatí... celý příspěvek >
Vyplatí se bruska na retězy motorových pil?, 2.5.2008
Je to trefné, ale pravdivé s ohledem na obecnou rovinu. Nemám chuť nikomu brusku nutit. Sám jsem toho na broušení koupil víc - a myslím si, že to pilníkem umím dost dobře. Já jsem spokojen, a kdo má z brusky obavy - bude příjemně překvapen,... celý příspěvek >
Jasně, ale pilník vyzkoušel - má každý, zkusil jste brusku, nebo máte brusku?
Já si dokážu nabrousit řetěz pilníkem, ale z pohledu rychosti, přesnosti i námahy u horšího pilníku u mě jednoznačně vyhrává bruska. Pokud bych se pilou živil, tak bych musel ostřit v lese, nebo mít alespoň 4 řetězy s sebou, jinak kombinovat... celý příspěvek >
Čistenie sekačky, 1.5.2008
Krátkodobě to nevadí, ale je vhodnější dodržet zásadu, že přední strana sekačky je výš. Takže stačí např. podložit přední kola, nebo na nakloněném terénu mít motor výš. Čemu to vlastně vadí - do prostoru nad píst se... celý příspěvek >
Čistenie sekačky, 1.5.2008
Sekačku není vhodné naklánět tak, aby olej mohl proniknout do spalovacího prostoru - tedy rukojetí nahoru. Potom se nemusí podařit start, nebo se hodně kouří, protože se spaluje olej, který do spal. prostoru při takovém naklonění... celý příspěvek >
Sekačka Dolmar nebo Stiga, 1.5.2008
Právě to chce ověřit, neboť A.W. psal, že jeho známý si objednal sekačku a došla mu s jiným motorem, nebo je něco uvedeno a na pultě to neplatí, pozor i telefonicky to může být potvrzeno a v praxi to neplatí. Někteří prodejci - jejich prodavačky,... celý příspěvek >
U Stigy na jejích stránkách je to u Vámi vybraného uvedeného modelu uvedeno - myslím model Pro s Hondou. U Dolmaru jsem se podíval pro jistotu na jednoho internet. našeho prodejce, ale mají to dopletené. Máte pravdu na... celý příspěvek >
Při porovnání sekaček se stejnými motory Honda a uložením kol v ložiscích se dá těžko rozlišit, která je bezporuchový nezmar. Více bych zdůraznil u Stigy antivibračně uložený motor a hliníkové šasi. Dolmar to řeší spec. povrchovou... celý příspěvek >
Sekačka s/bez pojezdu, 1.5.2008
Ještě doplnění, dá se pořídit i el. sekačka s pojezdem a mulčováním, ale cena je vyšší, než u těch obyčejných el. sekaček. Ale 200m je pokud nemáte zdravotní problémy v pohodě i bez pojezdu - el. sekačky jsou lehčí . Tuto volbu bych... celý příspěvek >
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 30.4.2008
Já jsem pouze napsal svoje zkušenosti a to s tou velkovýrobou, že jste to nepochopil, jako takové porovnání, nu co se dá dělat. Klidně sekejte lištovkou, když Vám to vyhovuje .O zatnutí tipce - nevím co si pletete ,nebylo to o... celý příspěvek >
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika