Příspěvky uživatele - 244.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jasan / javor jako sloupek dřevěného plotu?, 25.4.2009
Děkuji za první odpověď:) To ukotvení v zemi je nicméně nejlepší možnost, dokud nemám promyšleno, jak se bude práce s pozemkem vyvíjet dál, nechci to upevňovat moc na stálo.
Jasan / javor jako sloupek dřevěného plotu?, 25.4.2009
Dobrý den. Chystám se na jednoduché oplocení pozemku (cca 6000 metrů čtverečních). V podstatě se jedná o kůly v zemi vzdálené od sebe v intervalech cca 3-4 metry, mezi nimi bude natažena nějaká příčka. Odkorky, ohradník, brigy..., ještě... celý příspěvek >
Pěstování orchideí, 23.5.2008
Můžu mít ještě k této otázce malý dotaz. Pokladáme květináč do nádoby s převařenou vodou - do jaké výšky by měla voda zasahovat, pouze na dno plastového hvětináče či po listy? Díky moc za odpověď.
Pěstování hortensie, 22.10.2006 Obsahuje fotku
Prosím o radu ohledně růžové hortensie :  Loni jsme na zahradu vysadili dárek - růžovou kvetoucí hortensii. Na podzim po mrazících jsme ji přikryli listím a chvojím, na jaře vystřihli suché výhonky a ačkoliv vyrostla pěkná rostlina s plno... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika