Příspěvky uživatele - 34.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nemoc kuřic, 10.10.2011
Dobrý den. Prosím neví někdo, co by asi 20 denní kuřice mohly mít za nemoc?Jsou pěkné, ale některé mi připadají takové, jako by pospávaly, hlavu stahují dolu a jsou načepýřené.Když je rozeženu vypadají normálně, ale po chvilce je to stejné.Žerou, ale... celý příspěvek >
Špatný úhel broušení řetězu, 5.11.2008
Ok, díky za názory. Řetěz samozřejmě brousím podle doporučení a když brousím jenom pilníkem v ruce tak se nespletu, ale tentokrát jsem řetěz zarovnával na brusce a nějak mi to ujelo a broušení už mám za sebou XXXX. Každopádně díky.
Špatný úhel broušení řetězu, 4.11.2008
Zdravím vás odborníci, stala se mi taková nemilá věc. Brousil jsem si řetěz na pilu a v nepozornosti jsem nastavil úhel broušení na 35 st. (ani nevím jak se mi to mohlo stát). Ptám se tedy, můžu řetěz použít i s tímto úhlem nebo mám raději... celý příspěvek >
Zkušennost s drtičem Vari Tornado, 9.4.2008
Děkuji za odpověď, právě proto, že máme techniku Vari a je možné ho používat nezávisle na el. energii, preferuji tento. Také si myslím, že bych si ho v budoucnu mohl vzít do lesa a naštěpkovat si nějaké větve přímo tam. S tenčimi větvemi jsem si to... celý příspěvek >
Zkušennost s drtičem Vari Tornado, 8.4.2008
Dobrý den, místní fórum mi často pomáhá při výběru zahradní techniky. Nyní mám tento dotaz. Máte někdo zkušennost s Drtičem větví Vari tornado. Funguje bezproblémově? Jde mi především o štěpkování větví z pořezaného křoví a drobných větví z... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika