|
Příspěvky uživatele - 34.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc kuřic, 10.10.2011 Dobrý den. Prosím neví někdo, co by asi 20 denní kuřice mohly mít za nemoc?Jsou pěkné, ale některé mi připadají takové, jako by pospávaly, hlavu stahují dolu a jsou načepýřené.Když je rozeženu vypadají normálně, ale po chvilce je to stejné.Žerou, ale... celý příspěvek > |  | Špatný úhel broušení řetězu, 5.11.2008 Ok, díky za názory. Řetěz samozřejmě brousím podle doporučení a když brousím jenom pilníkem v ruce tak se nespletu, ale tentokrát jsem řetěz zarovnával na brusce a nějak mi to ujelo a broušení už mám za sebou XXXX. Každopádně díky. |  |
|  | Špatný úhel broušení řetězu, 4.11.2008 Zdravím vás odborníci,
stala se mi taková nemilá věc. Brousil jsem si řetěz na pilu a v nepozornosti jsem nastavil úhel broušení na 35 st. (ani nevím jak se mi to mohlo stát). Ptám se tedy, můžu řetěz použít i s tímto úhlem nebo mám raději... celý příspěvek > |  | Zkušennost s drtičem Vari Tornado, 9.4.2008 Děkuji za odpověď,
právě proto, že máme techniku Vari a je možné ho používat nezávisle na el. energii, preferuji tento. Také si myslím, že bych si ho v budoucnu mohl vzít do lesa a naštěpkovat si nějaké větve přímo tam. S tenčimi větvemi jsem si to... celý příspěvek > |  | Zkušennost s drtičem Vari Tornado, 8.4.2008 Dobrý den, místní fórum mi často pomáhá při výběru zahradní techniky. Nyní mám tento dotaz. Máte někdo zkušennost s Drtičem větví Vari tornado. Funguje bezproblémově? Jde mi především o štěpkování větví z pořezaného křoví a drobných větví z... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|