Příspěvky uživatele - 53.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Libavka - Gaultheria procumbens, 13.11.2008
Libavku mám ve světlém stínu pod břízkou už 5roků. Půda není promrzlá, dosud se dá ven úplně v pohodě vysadit. Plody libavky jsou okrasné, sklidit se určitě můžou, ale jedlé nebo chutné nejsou. M.R.
Urychlení hnití jablek, 13.11.2008
Dobrý večer pane Martine,-ketupa-nejste blázen, kvůli tomu, že si myslíte, že ptáci k zahradě patří a podle toho se k nim taky chováte. Ptáci pomáhají nám lidem tím, že "spořádají" neuvěřitelné množství hmyzu a to i škůdce, kvůli nimž... celý příspěvek >
odpuzovač koček, 13.11.2008
Dobrý den, již jsem psala, že se nám ve stodole po letech-dřív se to cca 3x stalo-okotila cizí kočka. Zůstala tam koťata, dnes jim je cca 7-8 týdnů(?). Dávali jsme jim mléko, před dny už granule pro koťata. Nejsme tam celý týden, zásobu jim tam při... celý příspěvek >
Kleopatřina jehla, 12.11.2008
A máte pravdu, pane Stanislawe, člověk nemůže obsáhnout úplně vše a úplně bezchybně i kdyby se snažit sebevíc. Musí to být "bomba"-četla jsem, že může liliochvostec dorůst až 3m, ale na vlastní oči jsem to neviděla. Začala jsem intenzivněji... celý příspěvek >
Vy jste odborník, pane Stanislawe. Nezbývá mi než souhlasit, že jsou obě překrásné, vlastním je. Ale můžete ještě k latinským názvům přidat ty české, prosím. A omlouvám se, že občas nerozeznám cibuli od hlízy. M.R.
Máte pravdu, že obojí jsou cibuloviny. Jen každá jiná rostlina. Liliochvostec-eremurus např. jednobarevný a po odkvětu se zatáhne. Kleopatřina jehla-kniphofie bývá v několika variantách a to dvoubarevná a má listy po celý rok, podobně jako Yuka.... celý příspěvek >
Stromek do květináče, 12.11.2008
Ale zapustíte je do země. Tam je chrání okolní půda, to je v pořádku. M.R.
Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 4.11.2008
Pane Vysloužile, s trháním mám úplně opačný problém. Včera jsem dočesávala poslední zbytky ze dvou Idaredů a stopka mi vůbec nešla oddělit. V některých případech nevydržela část nebo i celá větvička, protože byla křehčí. Jsem "orvaná jak... celý příspěvek >
hnojení ovocných stromů, 4.11.2008
Bylo to určeno panu 174.166, ale vloudil se tam mezi jeden příspěvek, tak to upřesňuji. M.R.
hnojení ovocných stromů, 4.11.2008
Ještě jednou se vyjádřím sama za sebe. Stromy opečovávám a pěstuji, protože si tak můžu kdykoliv v sezóně utrhnout čerstvé ovoce na stromě, keři. Vím, kolik postřiků provádím. Nemusím česat ovoce předčasně a nechávat ho dozrávat v boxech a podobně.... celý příspěvek >
Náhrada za Idared, 4.11.2008
K tomu zdrobňování plodů dávám za pravdu p.Vysloužilovi Mám Spartan i Idared. Idared se s nadúrodou klidně popere, vytvoří i celé hrozny velikých a středních plodů. Když se ale neudělá probírka u Spartanu, Vyroste pár slušných jablek a spousta broků,... celý příspěvek >
Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 4.11.2008
No, u mě by to nefugovalo. Aceton mě dráždí k dávivému kašli a vůni Pitralonu mám moc ráda-vzpomínky a nostalgie. Ale ani jedno ve mně nevzbuzuje Idared, ať ho jím, či k němu čichám. A to si troufám říci, že chuťové pohárky a čich mi jako jedna z... celý příspěvek >
Jak odpudit strakapouda?, 30.10.2008
Dobrý den, obávám se, že strakapoud se chce u Vás zabydlet, protože zřejmě nikde v blízkosti nebudou tzv. doupní stromy. U nás žije párek strakapoudů, ale vlastníme jeden a soused druhý ořešák, které jsou plné dutin a taky potřebují "léčbu"... celý příspěvek >
hnojení ovocných stromů, 30.10.2008
Se vší úctou, to už potom ti, co na toto fórum chodí-většinou malopěstitelé-by se asi museli trochu k tomu, aby Vám zodpověděli kvalitně Vaše otázky, zabývat rozpočtem, statistikou, vážením, měřením, porovnáváním... Občas určitě někdo něco takového... celý příspěvek >
Popel na zahradu?, 29.10.2008
Není za co. Ahojky Danielo, napadlo mě to pro jistotu zmínit, protože mě trošku zarazila zmínka o popelu z uhlí-to by taky byly dobré jedy. Mějte se prima. M.R.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika