|
Příspěvky uživatele - 53.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Libavka - Gaultheria procumbens, 13.11.2008 Libavku mám ve světlém stínu pod břízkou už 5roků. Půda není promrzlá, dosud se dá ven úplně v pohodě vysadit. Plody libavky jsou okrasné, sklidit se určitě můžou, ale jedlé nebo chutné nejsou. M.R. |  | Urychlení hnití jablek, 13.11.2008 Dobrý večer pane Martine,-ketupa-nejste blázen, kvůli tomu, že si myslíte, že ptáci k zahradě patří a podle toho se k nim taky chováte. Ptáci pomáhají nám lidem tím, že "spořádají" neuvěřitelné množství hmyzu a to i škůdce, kvůli nimž... celý příspěvek > |  |
|  | odpuzovač koček, 13.11.2008 Dobrý den, již jsem psala, že se nám ve stodole po letech-dřív se to cca 3x stalo-okotila cizí kočka. Zůstala tam koťata, dnes jim je cca 7-8 týdnů(?). Dávali jsme jim mléko, před dny už granule pro koťata. Nejsme tam celý týden, zásobu jim tam při... celý příspěvek > |  | Kleopatřina jehla, 12.11.2008 A máte pravdu, pane Stanislawe, člověk nemůže obsáhnout úplně vše a úplně bezchybně i kdyby se snažit sebevíc. Musí to být "bomba"-četla jsem, že může liliochvostec dorůst až 3m, ale na vlastní oči jsem to neviděla. Začala jsem intenzivněji... celý příspěvek > |  | Kleopatřina jehla, 12.11.2008 Vy jste odborník, pane Stanislawe. Nezbývá mi než souhlasit, že jsou obě překrásné, vlastním je. Ale můžete ještě k latinským názvům přidat ty české, prosím. A omlouvám se, že občas nerozeznám cibuli od hlízy. M.R. |  | Kleopatřina jehla, 12.11.2008 Máte pravdu, že obojí jsou cibuloviny. Jen každá jiná rostlina. Liliochvostec-eremurus např. jednobarevný a po odkvětu se zatáhne. Kleopatřina jehla-kniphofie bývá v několika variantách a to dvoubarevná a má listy po celý rok, podobně jako Yuka.... celý příspěvek > |  | Stromek do květináče, 12.11.2008 Ale zapustíte je do země. Tam je chrání okolní půda, to je v pořádku. M.R. |  | Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 4.11.2008 Pane Vysloužile, s trháním mám úplně opačný problém. Včera jsem dočesávala poslední zbytky ze dvou Idaredů a stopka mi vůbec nešla oddělit. V některých případech nevydržela část nebo i celá větvička, protože byla křehčí. Jsem "orvaná jak... celý příspěvek > |  | hnojení ovocných stromů, 4.11.2008 Bylo to určeno panu 174.166, ale vloudil se tam mezi jeden příspěvek, tak to upřesňuji. M.R. |  | hnojení ovocných stromů, 4.11.2008 Ještě jednou se vyjádřím sama za sebe. Stromy opečovávám a pěstuji, protože si tak můžu kdykoliv v sezóně utrhnout čerstvé ovoce na stromě, keři. Vím, kolik postřiků provádím. Nemusím česat ovoce předčasně a nechávat ho dozrávat v boxech a podobně.... celý příspěvek > |  |
|  | Náhrada za Idared, 4.11.2008 K tomu zdrobňování plodů dávám za pravdu p.Vysloužilovi Mám Spartan i Idared. Idared se s nadúrodou klidně popere, vytvoří i celé hrozny velikých a středních plodů. Když se ale neudělá probírka u Spartanu, Vyroste pár slušných jablek a spousta broků,... celý příspěvek > |  | Tak nevím, jestli mi fakt prodali Idared, 4.11.2008 No, u mě by to nefugovalo. Aceton mě dráždí k dávivému kašli a vůni Pitralonu mám moc ráda-vzpomínky a nostalgie. Ale ani jedno ve mně nevzbuzuje Idared, ať ho jím, či k němu čichám. A to si troufám říci, že chuťové pohárky a čich mi jako jedna z... celý příspěvek > |  | Jak odpudit strakapouda?, 30.10.2008 Dobrý den, obávám se, že strakapoud se chce u Vás zabydlet, protože zřejmě nikde v blízkosti nebudou tzv. doupní stromy. U nás žije párek strakapoudů, ale vlastníme jeden a soused druhý ořešák, které jsou plné dutin a taky potřebují "léčbu"... celý příspěvek > |  | hnojení ovocných stromů, 30.10.2008 Se vší úctou, to už potom ti, co na toto fórum chodí-většinou malopěstitelé-by se asi museli trochu k tomu, aby Vám zodpověděli kvalitně Vaše otázky, zabývat rozpočtem, statistikou, vážením, měřením, porovnáváním... Občas určitě někdo něco takového... celý příspěvek > |  | Popel na zahradu?, 29.10.2008 Není za co. Ahojky Danielo, napadlo mě to pro jistotu zmínit, protože mě trošku zarazila zmínka o popelu z uhlí-to by taky byly dobré jedy. Mějte se prima. M.R. |  |
 |
|
|
|