Příspěvky uživatele - 72.141

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hyacinty - množení, 20.10.2008
Vaše odpověď mi přinesla více otázek, než-li odpovědí, ale velmi za ni děkuji. Na netu jsem vesměs získal informace na téma, hyacinty = to nejde. Teď už vím, že to půjde. Jen ještě nevím přesně jak. Jak píšete, musí se vědět kde a jak vyříznout.... celý příspěvek >
co mám s orchidejí, 20.10.2008 Obsahuje fotku
Martino, jsou-li nově přirůstající listy světle zelené, tenké a snadno ohebné (ne tedy tvrdé) pak to znamená nejspíše nedostatek světla. Postav ji blíže k oknu. Bez dostatku světla nevykvete. Rovněž by mohlo pomoci přenést rostlinu někam, kde je... celý příspěvek >
pěstování phaleanopsis, 20.10.2008
... raději se podívejte na kořeny, zda nejsou hnědé. To by znamenalo, že hnijí a rostlina nemůže přijímat vodu. Nejčastější příčinou je nadměrné zalevání. Pokud faleňáku hnijí kořeny, je záchrana nejistá, pokud se už scvrkává, je to s ním hodně... celý příspěvek >
Hyacinty - množení, 20.10.2008
Neví, prosím, někdo jak namnožit hyacint? Nové malé cibulky se u starších cibulí nevytváří. Potřeboval bych namnožit jednu konkrétní odrůdu. Doufám jen, že se hyacinty nemnoží jen meristémovými kulturami in vitro. To by mně nepotěšilo, něco takového... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika