Příspěvky uživatele - 66.113

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Červené trumpetky - zná někdo název? , 17.10.2008
Děkuju, letos by mi ty "uloupené" venku určitě nepřezimovaly, budu ráda, když zakoření. Ale pro příště a pro "pořádek". M.R.
Zázraky v zahradě, 17.10.2008
Pěkné! Je fajn, že stíháme občas něco "vyblejsknout" a teď si postupně můžeme úplně krásně zpříjemnit "dlouhé zimní večery". M.R.
Jaké tvary stromů?, 17.10.2008
Ale to je přeci úplně v pohodě. K podzimu patří ta zvláštní nostalgie, možná i občasný smutek, zádumčivost, vyšší citlivost. Někdy ta krása barev nezvládne přebít tu potřebu delších dnů, více denního světla, a i takové to obrazně řečeno... celý příspěvek >
Červené trumpetky - zná někdo název? , 17.10.2008
Díky, paní Berto, to mě udivuje. Viděla jsem je poměrně nízké-no není divu, pokud si občas někdo uštípne nějaký ten "apflégr" jako já. Jen by mě ještě časem zajímalo, zda přezimuje podobně jako fuksie či zvládne mrazy venku. Budu ráda,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika