Příspěvky uživatele - 72.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
traktor husqvarna, 10.1.2007
Traktor Husqvarna cth 210 sice neznám ale cena 139 900 se mi zdá strašně vysoká. Já jsem koupil Starjet z Jičína a ten je profi s podobnýma parametrama ( pravda v převodovce je i lepší ) a za cenu o 30 TKč nižší. A na E-bay je možné v Německu koupit... celý příspěvek >
Motorová pila Oleo-mac, 4.1.2007
Naprosto souhlasím s hostem- xxx.xxx.45.6, 4.1.2007 0:31. Kupuji pouze profi techniku a jsem velice spokojený.
Údržba motorové pily, 18.12.2006
Na smůlu stačí technický benzín nebo ředidlo 6005 a pri častější údržbě je pila jak nová.
Bubnová sekačka s pojezdem, 13.11.2006
Také dobrý den. Já mám zahradu 3 tisíce metrů a do loňska jsem jí sekal lištovou Terrou z roku výroby 1977. Slouží bez jediného problému a nyní jí budu používat jen na uklízení sněhu. Po 29 letech provozu bez opravy musím smeknout klobouk a potvrdit,... celý příspěvek >
El. centrála, diskuze, výkon, typ...., 7.11.2006
Důležité je nejdříve zjistit celkový požadovaný příkon a jaké spotřebiče budou provozovány jelikož některé potřebují až třínásobný rozběhový proud. Já mám super centrálu Honda 2,5 Kva třífázová a ve vojenském provedení a přímo neskutečně vybavenou.... celý příspěvek >
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 3.11.2006
Já jsem z Mnichovic a k Mountfieldu bych nikdy pro pilu nešel a radši si pro ní dojedu v soboto do Rakouska kde HQ 372 XP koupím za cenu hoby pily u Mountfieldu. Na začátku roku jsem sháněl zahradní traktor a po návštěvě u Mountfielda jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika