traktor husqvarna

host - 72.10 (?)
10.1.2007 18:41

Traktor Husqvarna cth 210 sice neznám ale cena 139 900 se mi zdá strašně vysoká. Já jsem koupil Starjet z Jičína a ten je profi s podobnýma parametrama ( pravda v převodovce je i lepší ) a za cenu o 30 TKč nižší. A na E-bay je možné v Německu koupit Jičínský traktor i levněji. 

U Husqvarny preferuji pouze profi pily ale ostatní technika je už nic moc.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 45.6 (?), 7.1.2007 15:47, zobrazeno: 5268x
chci koupit traktor husqvarna cth 210. nemáte s ním někdo zkušenosti?

host - 72.10 (?), 10.1.2007 18:41

Traktor Husqvarna cth 210 sice neznám ale cena 139 900 se mi zdá strašně vysoká. Já jsem koupil Starjet z Jičína a ten je profi s podobnýma parametrama ( pravda v převodovce je i lepší ) a za cenu o 30 TKč nižší. A na E-bay je možné v Německu koupit Jičínský traktor i levněji. 

U Husqvarny preferuji pouze profi pily ale ostatní technika je už nic moc.

host - 83.221 (?), 7.2.2007 13:34
Zkušenost s traktorem Husqvarna mám jelikož jeden provozuji, co by Vás konkrétně zajímalo. Popište alespoň hlavní věci, jinak je to na dlouhé povídání.

host - 98.158 (?), 10.2.2007 20:12

Moje zkušenosti - předimenzovaný až zbytečně silný motor, spotřeba cca 3 litry na hodinu / nádrž jen na 2,5h práce /, hydropřevodovka / olej / se zhruba po hodině práce / s přípojným nářadím např. areator / přehřeje a netáhne vůbec.Musíte počkat až vychladne a pak pokračovat - měl by tam být olejový chladič, nebo lepší chlazení než ta vrtulka co tam je.Mulčování s dodanou ucpávkou a noži je jen přežvykování trávy. Chce to dokoupit jiné nože určené opravdu pro mulčování.Traktor je dost hlučný a bez sluchátek Vás za chvíli bude bolet hlava.Tlumič výfuku má vývod dopředu mezi kola traktoru a když chcete sbírat na podzim listí tak ho akorát před traktorem rozfoukáváte jinam než pod sekačku.Sběrný koš netěsní i když jsem ho seřizoval jak se dalo.Pokud není alespoň trochu zatížen trávou vypadává z něj vše ven.Jak se zatíží více, dosednou těsnící gumy a je to lepší.Není upevněná nijak AKU baterie a při nadskočení traktoru vyrazí vždy kryt baterie.Zatéká do předních světel voda když traktor myjete.Bezpečnostní vypínač umístěný v koši traktoru je po pár sečeních zatuhlý prachem a nefunkční.Totéž platí i o spínači hladiny trávy v koši, ten reaguje jen na heslo ale to mi neřekli.Většinou se na něj nedá spolehnout.Pokud budete traktor chtít převážet nevejde se na běžně používaný vozík tovární výroby, jelikož žací ústrojí je asi o 4 cm širší než vnitřní hrana vozíku.Pokud budete ještě chtít vědět vice napište.    

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?8:44
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz