|
Příspěvky uživatele - 74.223
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl MS 270 vs Dolmar 500, 23.11.2008 Dobrý den, mohl by někdo srovnat tyto dvě pily co do vibrací a hlučnosti a komfortu ovládání(práce)? Na výkon je na tom o něco lépe stihl, má někdo možnost tyto dva stroje srovnat v praxi? A co by takový uživatel zvolil? Dík, Jirka. |  | Mazání hřídele u křovinořezu OM, 3.11.2008 Díky za perfektně popsaný návod, vůbec jsem netušil kde to rozebrat, dík Jirka. |  |
|  | Mazání hřídele u křovinořezu OM, 3.11.2008 Dobrý den, poraďte prosím, jak namazat hřídel u křov. OM 735, chtěl bych si to udělat sám, popř. jakým typem tuku. Kde se to má rozebrat. Zatím jsem mazal pouze dole úhlový převod, křov.mám 5 let, zatím vše OK, tak abych to kvůli tomu zbytečně... celý příspěvek > |  | Piliny k jahodám?, 2.11.2008 Dobrý den, měl bych dotaz: napadlo mě nasypat kolem jahod piliny, které by mohly zabránit růstu plevelu kolem jahod, četl jsem zde, že borůvkám to jde vyloženě k duhu-ta kyselost, tak pokud s tím máte někdo zkušenosti u jahod, napište prosím,... celý příspěvek > |  | Jednoosý malotraktor na zahradu, 8.10.2008 Dík za názor, asi půjdu do jetého vari. Raději bych ale čtyřdobý motor honda, pouze ve svahu to zas nebude- s jakými závadami bych se tam mohl potkat? Kdyby nebyl v moc špatném stavu, mohl by být ještě dobrý myslím. V inzerátech jsou GV 160. A ještě... celý příspěvek > |  | Jednoosý malotraktor na zahradu, 7.10.2008 Dobrý den, mohli byste poradit s výběrem malotraktoru na zahradu o rozloze 3000 m2? Zahrada je v jadné třetině do svahu, asi 12 až 150. Jedná se mi především o vyvážení palivového dříví k domu, traktor baz předku tam má problém, uvažoval jsem o vari... celý příspěvek > |  | Obsah a vykon krovinorezu, 29.7.2007 Dobrý den, také jsem se nad tímto tématem zamyslel-objem/výkon. Jak již pisatel přede mnou zmínil, tak zdvihový objem vypovídá o prostoru, kam má být nasáto palivo. Je tedy jasné, že při nutném zachování potřebného poměru směsi a vzduchu, který... celý příspěvek > |  | Olej do benzínu - poměr?, 28.7.2007 Prosím nevíte někdo, zda není lépe namíchat směs raději 3 než 2 %? Konkrétně mám ny mysli prosint do E Macku, snad to píšu dobře, do mot. kosy. Myslím obecně, pro všechny případy, to 1 % na smradu asi nepoznáme, zkrátka např. do 2 litrů dát místo... celý příspěvek > |  | Hanicka prosi muze o radu - trakturek, 26.7.2007 Dobrý den, četl jsem Váš dotaz, přemýšlel jsem o tom a musím Vám napsat svůj názor. Vzhledem k Vámi uváděné ploše - jestli jsem dobře četl cca 12 000 metrů a prostředcích, které na to chcete věnovat bych rozhodně doporučil některý z kloubových... celý příspěvek > |  | Křovinořez Stihl nebo Husqvarna?, 23.7.2007 Potřeboval bych poradit, zda koupit křovinořez raději Stihl nebo Husqvarna. Jedná se mi o výkonovou řadu kolem 1,3-1,6 KW, používám v současnosti Oleomack 735 (1,1 KW), ale chtěl bych raději něco od zmiňovaných výrobců s vyšším výkonem. Budu rád za... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|